Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 10

Lietuvos ir JAV žvaigždės susitiks filme „Alvinas ir burundukai 2“

Pirmąją Kalėdų dieną pradedama rodyti animacinė komedija visai šeimai „Alvinas ir burundukai 2“ turės net keturis itin svarbius naujus herojus. Pirmasis yra Zacharius Levi, populiaraus TV serialo aktorius. Vaidmuo šiame filme yra pirmasis aktoriaus vaidmuo didelio biudžeto projekte. Komiškame seriale jis vaidina slaptąjį agentą Chucką, o filme bus aktoriaus Jasono Lee – burundukų šeimininko – pusbrolis.
Filmas „Alvinas ir burundukai 2“
Filmas „Alvinas ir burundukai 2“ / Kadras iš filmo

Greičiausiai, norint pakartoti pirmojo filmo sėkmę, vėl buvo nuspręsta samdyti populiarų televizijos aktorių. Zacharijaus Levio kolega, aktorius Jasonas Lee (filme jis vaidina burundukų globėją Deivą) Lietuvos kino žiūrovams turėtų būti pažįstamas iš linksmo televizijos serialo „Mano vardas – Erlas“. Jo populiarumas tik prisidėjo parduodant bilietus kasose.

Kompanija, išleidusi filmo tęsinį, tikisi, kad šis pakartos stulbinantį originalo pasisekimą. Vien tik valstijose pirmoji dalis kino teatrų kasose surinko 217 milijono JAV dolerių, o visas filmo uždarbis siekia net 360 milijonų JAV dolerių.

Tęsinyje pasirodys ir trys žavios panelės: Brittany, Jeanette ir Eleanora. Burundukės lips į sceną ir taip padės įgyvendinti seną piktojo muzikos prodiuserio Ajano keršto svajonę: su naująja mergaičių grupe užtemdyti muzikinę grupę „Alvinas ir burundukai“. Lietuviškai šias mažąsias žvaigždes įgarsina Evelina Kauklienė, Viktorija Kuodytė ir Airida Gintautaitė. Trys padūkę burundukai lietuviškai prabils Džiugo Siaurusaičio, ilgamečio „Simpsonų“ įgarsintojo balsu, bei Viliaus Tamošaičio ir Andriaus Rožicko balsais.

Lietuviškai įgarsinta animacinė komedija visai šeimai „Alvinas ir burundukai 2“ kino teatruose pradedama rodyti gruodžio 25 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius