Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 24

Lietuvos kino teatruose pasirodo skandalingasis Bruno (video)

Lietuvos kino teatruose šį penktadienį, liepos 24-ąją, – išskirtinė premjera. Ekranuose pasirodo ilgai lauktas ir visame pasaulyje itin karštų atsiliepimų pelnęs komiko Sachos Barono Coheno naujasis filmas „Bruno“. Prognozuojama, kad šis filmas vasarą bus vienas lankomiausių Lietuvoje.
Filmas „Bruno“
Filmas „Bruno“ / Kadras iš filmo
Temos: 2 Premjera Skandalas

Garsus britų komikas S.B.Cohenas, kine iki šiol pažintas kaip Boratas iš Kazachstano, dabar persikūnijo į austrų madų televizijos žurnalistą – gėjų Bruno.

Bruno prieštaringais pareiškimais dar prieš filmo premjerą spėjo sudrebinti pramogų ir politikos pasaulį. Jis per MTV kino apdovanojimus sėdmenimis nusileido garsiam reperiui Eminemui ant galvos, pažėrė aštrių replikų apie popscenos karalienės Madonnos intymų gyvenimą, laidė dviprasmiškas užuominas apie neva su Australijos premjeru praleistą naktį. O austrus papiktino pareikšdamas, kad rengiasi tapti garsiausiu Austrijos piliečiu po Adolfo Hitlerio.

Kai kurie Austrijos diplomatai paragino filmą boikotuoti, Ukrainos valdžia net uždraudė rodyti šį filmą savo šalies kino teatruose.

„Komikas S.B.Cohenas sakė, kad kurdamas Bruno norėjo, jog jis būtų geresnis už Boratą. Ar taip ir įvyko, kviečiame įsikinti kino mėgėjus. Aišku, kad filme „Bruno“ tikrai netrūks netikėtumų. Tikimės, kad šį filmą įvertins ne tik Borato gerbėjai“, – teigė filmą Lietuvoje platinančios bendrovės „Acmefilm“ direktorius Mikas Musnikas.

Parodija apie gėjų mados žurnalistą iš Austrijos, kuris atkeliauja į JAV pramogų pasaulio centrą Los Andželą tam, kad taptų žvaigžde, nepalieka abejingų. Skamba neįtikėtinai, tačiau komedijoje „Bruno“ bendrą kūrinį atliko tokios skirtingos muzikos pasaulio žvaigždės kaip Bono iš U2, reperis Snoop Dogas, merginų numylėtinis Chrisas Martinas iš „Coldplay“, Stingas bei Eltonas Johnas.

Komedija „Bruno“ jau sėkmingai debiutavo JAV, Australijos ir Europos šalių kino teatruose. Kai kuriose šalyse per pirmąsias komedijos rodymo dienas buvo gerinami žiūrimumo rekordai.

VIDEO: Bruno Official Movie Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius