Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 24

Lietuvos kino teatruose – vaidybinio filmo „Giedrė“ premjera (video)

Gruodžio 1 dieną 19 val. kino teatre „Pasaka“ vyks naujo lietuviško filmo „Giedrė“ (rež. Donatas Vaišnoras) premjera. Tai nepriklausomos kino kompanijos „Tremora“ ir postprodukcijos kompanijos „LapeSnape“ kartu įgyvendintas projektas.
Filmas „Giedrė“
Filmas „Giedrė“ / Kadras iš filmo

Filmas paprastai ir be jokių perdėtų efektų pasakoja dviejų žmonių meilės istoriją. Du vienas kitą mylintys žmonės skiriasi. Skiriasi ir nesupranta kodėl. Po išsiskyrimo herojus jungiantis ryšys nenutrūksta. Jie ir toliau dalijasi intymaus gyvenimo detalėmis. Toks keistas atvirumas žeidžia, bet padeda nors trumpam susigrąžinti prarastą artumą. Jie nesipriešindami priima mylimo žmogaus dovanotą skausmą ir patys provokuoja juos skaudinančias situacijas. Jie daro viską, kad sunaikintų savo meilę. Su kiekviena diena jausmų ir minčių sąmyšis didėja. Galiausiai Giedrė ir Darius suvokia, kad vienas be kito negali…

Pagrindinius vaidmenis filme sukūrė aktorė Marija Korenkaitė (teatro „Atviras ratas“ aktorė) ir režisierius Ignas Miškinis. Filme taip pat vaidina Giedrius Savickas, Ieva Matulionytė, Donatas Vaišnoras, Ieva Norvilienė.

Filmo kūrybinė grupė: scenarijaus autorius ir režisierius Donatas Vaišnoras, operatoriai Vilius Mačiulskis ir Giedrius Svirskis, kompozitorius Titas Petrikis, garso režisierius Vytis Puronas, prodiuseriai Donatas Vaišnoras ir Ieva Norvilienė.

Filmas nufilmuotas per išskirtinai trumpą laiką – 8 dienas. Dauguma scenų filmuota Vilniaus mieste. Filmo biudžetas – 3000 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius