-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 04

„Matricos“ kūrėjai prikėlė japonų nindzes žudikus (video)

Kai „Matricos“ trilogijos filosofinės gelmės pagaliau išnarstytos, jos autoriai broliai Wachowskiai prisiminė tai, kas jiems sekasi geriausiai, – kovos scenas. Veiksmo filmų genijai, šįkart filme „Nindzė žudikas“ dalyvaujantys kaip prodiuseriai, mums pristatys įspūdingą Rytų kovos menų choreografiją ir efektingai stilizuotus specialiuosius efektus. Režisuoti pakviestas Jamesas McTeigue, „Matricose“ dirbęs režisieriaus asistentu, o kino žiūrovams geriausiai pažįstamas iš juostos „V – tai Vendeta“.
Filmas „Nindzė žudikas“
Filmas „Nindzė žudikas“ / Kadras iš filmo

„Nindzė žudikas“ visą, rodos, jau mirusį nindzių kino žanrą prikelia naujam gyvenimui. Tai modernus požiūris, tačiau šioje juostoje atiduodama derama pagarba 9-ojo dešimtmečio nindzių filmams: pasikviesta ryškiausia žanro žvaigždė – 61 metų japonų aktorius Sho Kosugi. Pagrindinį vaidmenį įkūnija viena ryškiausių dabartinių popžvaigždžių visoje Azijoje. Tai 27 metų amžiaus Jeongas Ji-Hoonas (Vakarams labiau pažįstamas Raino kūrybiniu pseudonimu). Dainininkas, šokėjas, modelis, aktorius, verslininkas ir dizaineris. Pirmasis korėjiečių aktorius, pakviestas į Holivudo veiksmo filmus.

Rainas sutinka: apie Japonijos nindzes pasakojantis „Nindzė žudikas“ yra kraugeriškas ir žiaurus filmas. Bet neeilinis. Broliai Wachowskiai aktoriui liepė pamiršti apie save viską: dainininko šlovę, karjerą ir gerbėjų liaupses. „Tu – žudikas“, – kalė jam kasdien į galvą.

Įsijautęs į vaidmenį, Rainas tiesiog jame ir gyveno ištisus 8 mėnesius: „Filmavimas pasibaigė, bet jaučiuosi, lyg man vis dar reikėtų kovoti.“ Rainas mokėsi kovos menų, jį treniravo bokso, karatė, kung-fu ir akrobatikos čempionai iš viso pasaulio. Tarp jų buvo Bruce‘o Lee bei Jacky Chano treneriai.

Filmo režisierius šypsosi: žiūrovai nepatikės, kad filme Raino išvaizda nebuvo patobulinta skaitmeniniu būdu. Aktorius 90 proc. triukų ekrane atliks pats. Be dublerių.

Efektingas „Matricos“ kūrėjų darbas „Nindzė žudikas“ Lietuvos kino ekranus pasieks jau sausio 15 d.

VIDEO: Ninja Assassin - Trailer [HD]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius