-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 14

Mickey Rourke'as niekada iš anksto nerepetuoja filmo scenų ir nesimoko tekstų

Šiuo metu ir Lietuvos kino teatruose rodomo filmo „Nemirtingieji“ režisierius Tarsemas Singhas pasakoja, kad dirbti su aktoriumi Mickey Rourke buvo labai sunku, bet įdomu – pasirodo, prieš atvykdamas į filmavimo aikštelę patyręs kino veteranas niekada nerepetuoja savo scenų ir netgi mintinai nesimoko žodžių.
Filmas „Nemirtingieji“
Filmas „Nemirtingieji“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Mickey Rourke'as

Mitologiniame epe apie mirtingųjų ir dievų kovas „Nemirtingieji“ Mickey Rourke įkūnija despotišką karalių   Hiperioną, siaubiantį Senovės Graikijos miestus ir kaimus, planuodamas užkariauti visą pasaulį.

„Daugelis aktorių dirbo labai profesionaliai, tačiau, kalbant apie Mickey, aš net nenorėjau, kad jis pernelyg stengtųsi. Jis kitoks aktorius, – pasakoja T.Singhas. – Mes susitikdavome akis į akį prieš pat scenos filmavimą ir aš jam tiesiog nurodydavau vietas, kurioje kas turėtų vykti, visa kita buvo jo asmeninė interpretacija. Visi vienos scenos dubliai būdavo skirtingi, nes kiekvieną kartą jis vaidindavo vis kitaip. Galima sakyti, jis net nevaidino – tiesiog elgėsi taip, kaip tuo metu jam atrodė tinkamiausia. Mickey vienintelis aktorius, kuriam tai leidau!“

„Nemirtingieji“ sukurti remiantis graikų mitais, tačiau pateikia visai naują Senovės Graikijos dienų interpretaciją. Mirtingieji prieš dievus, kovą už žmonijos ateitį, moters garbę ir nemirtingumą – filme verda mūšis, nulemsiantis žemės ir dangaus likimą.

Be Mickey Rourke'o, juostoje gausu ir kitų Holivudo žvaigždžių: narsųjį Tesėją filme įkūnija naujasis šių laikų Supermenas – aktorius Henry Cavillas, žavingą pranašę Fedrą  vaidina „Lūšnynų milijonieriaus“ „mylimoji“ Freida Pinto, Dzeusą – Lucas Evansas, Poseidoną – „Saulėlydžio“ žvaigždė Kelllanas Lutzas.

Įspūdingiausias šių metų kino epas „Nemirtingieji“ – jau rodomas visuose kino teatruose.

VIDEO: Lietuviškai titruotas Nemirtingieji treileris

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius