Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 10 10

Naomi Watts Madride susitiko su cunamio auka, pagal kurios istoriją buvo kurtas filmas „Pragaras rojuje“

Šią savaitę viešėdama naujojo katastrofų trilerio „Pragaras rojuje“ (angl. „The Impossible“) premjeroje Madride, filmo aktorė Naomi Watts turėjo išskirtinę progą susitikti su moterimi, išgyvenusia cunamį. Būtent pagal jos ir jos šeimos išgyvenimus buvo kuriama sukrečianti juosta.
Kadras iš filmo
Kadras iš filmo

Filme 44-erių N.Watts vaidina ispanę Maria Belon, išgyvenusią po 2004 metais Tailando krantus nusiaubusio cunamio. Iškilmingos premjeros metu garsi Holivudo aktorė atidavė pagarbą jos vaidmens įkvepėjai ir dalijosi su moterimi žiniasklaidos dėmesiu. Elegantiška balta „Marchesa“ suknele pasipuošusi N.Watts meiliai pozavo su M.Belon ir atrodė tarsi puikios draugės.

Čia galite pamatyti nuotraukas iš „Pragaras rojuje“ premjeros Madride.

Ispanė su sutuoktiniu Henry ir trimis sūnumis atostogavo Tailande per 2004-ųjų Kalėdas. Žemės drebėjimas Indijos vandenyne, sukėlęs ir galingą cunamį, įvyko antrąją Kalėdų dieną. Filme „Pragaras rojuje“ pasakojama, kaip stichijos gniaužtuose mėgina vaduotis viena šeima – išskirti vyras ir žmona stengiasi nugalėti vyraujantį chaosą ir rasti vienas kitą tarp dešimčių tūkstančių nukentėjusiųjų.

Ispanijoje premjera su pagrindine aktore N.Watts buvo surengta neatsitiktinai – filmą „Pragaras rojuje“ režisavo žinomas ispanų režisierius Juanas Antonio Bayona. Renginyje be žavios šviesiaplaukės aktorės pasirodė jaunasis jos kolega Tomas Hollandas, juostoje vaidinantis vyriausią sūnų Luką.

Neseniai interviu Flicksandbits.com N.Watts prisipažino, kad filmavimasis filme „Pragaras rojuje“ pareikalavo iš jos daug jėgų. „Pirmiausia buvo sunku fiziškai – skintis sau kelią, būti vandenyje. Juk man jau ne 25 ir net ne 30 metų! Pamenu, kažkas mane kalbino filmavimo aikštelėje ir klausė kaip sekasi. Vienintelis dalykas, kurį sugebėjau ištarti: „Negaliu kalbėti! Mano burna nuolat pilna vandens.“ Tai ir buvo sunkiausia, tačiau taip pat patyriau nepakartojamų įspūdžių“, – sakė ji.

Sentimentali ir sukrečianti juosta „Pragaras rojuje“, kurioje vaidina ne tik N.Watts, bet ir Ewanas McGregoras, Lietuvos kino teatruose – nuo spalio 19 dienos.

Lietuviškai dubliuotas filmo „Pragaras rojuje“ anonsas:

VIDEO: PRAGARAS ROJUJE - sukrečianti juosta su Ewan McGregor ir Naomi Watts - Lietuvoje spalio 19 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius