-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 06

Naujajame filmo „Vyrai juodais drabužiais 3“ anonse – kelionė į praeitį ir nesenstantis Willas Smithas

Fantastinės veiksmo komedijos „Vyrai juodais drabužiais 3“ kūrėjai vėl kursto gerbėjų aistras. Jau išleistas antrasis vienu laukiamiausių šių metų filmų tituluojamos juostos anonsas. Jame aktoriai Willas Smithas ir Tommy Lee Jonesas užsimoja atskleisti dar vieną visatos paslapčių, kurią vargu ar patys nori žinoti.
Filmas  „Vyrai juodais drabužiais“
Filmas „Vyrai juodais drabužiais“ / ACME Film“ archyvo nuotr.

Iš naujausio filmuko matyti, kad trečioji filmo „Vyrai juodais drabužiais“ dalis ir vėl nepašykštės kosminių pokštų. Tiesa, kaip pastebi Joblo.com kino kritikai, vienintelis dalykas galintis aptemdyti filmo kūrėjų užmojus – tas, kad juosta buvo filmuojama be pabaigto scenarijaus. Tačiau dauguma sutinka – nors filmo „Vyrai juodais drabužiais 3“ gimimo kelias nebuvo sklandus, vyko daug derybų su aktoriais, jo gamyba buvo atidėta, vienas po kito keitėsi scenaristai, panašu, kad galutiniam produktui tai nepakenkė.

„Vyrai juodais drabužiais 3“ papasakos apie agentų J (akt. W.Smithas) ir K (akt. T.L.Jonesas) kelionę laiku. Per 15-a savo tarnybos metų slaptajame „Vyrų juodais drabužiais“ biure agentas J yra matęs visko, tačiau net ateiviai neglumina jo labiau nei tylus, užsidaręs partneris. Tačiau kai agento K gyvybė ir visos planetos likimas pakimba ant plauko, W.Smitho herojus pasiryžta kelionei laiku tam, kad viską sudėliotų į savo vietas. Grįžęs į praeitį, 1969-uosius, agentas J iš jaunojo K, kurį vaidina Joshas Brolinas, sužino, kad yra tokių paslapčių, kuriomis partneris niekuomet nesidalijo...

Viena filmo staigmenų – Lady Gaga

Jau prieš kurį laiką buvo teigiama, esą filme „Vyrai juodais drabužiais 3“ netrūks žvaigždžių, tačiau W.Smithas prasitarė, kad juostoje pasirodys ir muzikos industrijos populiarumo viršūnėje karaliaujanti Lady Gaga. Apie nedidelę dainininkės rolę aktorius papasakojo per reklaminį filmo pristatymą Rio de Žaneire. „Epizodinius vaidmenis atliks net kelios garsenybės, bet negaliu atskleisti jų vardų. Turime išlaikyti ir tą paslaptį, kad juostoje pasirodys Lady Gaga“, – tinklalapis ElCorilloRD.com citavo 43-ejų W.Smithą. Atlikėja praėjusiais metais viešėdama garsiajame Ellen DeGeneres šou yra prisipažinusi, kad svajoja pasirodyti kine. „Mano svajonė – tapti viena Woody Alleno filmo herojų“, – tada sakė ji.

Filmams „Vyrai juodais drabužiais“ garsenybių pasirodymai ne naujiena – antrojoje dalyje 2002-aisiais yra pasirodęs velionis popkaralius Michaelas Jacksonas. Naujausioje istorijos dalyje be Lady Gagos nedidelę rolę atliko ir dainininkė Nicole Scherzinger.

Internautai netruko pastebėti ir kitą įdomų faktą – pagrindinį vaidmenį filme „Vyrai juodais drabužiais 3“ atliekantis Willas Smithas naujausioje juostoje atrodo nė dienos nepasenęs nuo pirmojo „Vyrų juodais drabužiais“ filmo, išleisto 1997 metais. Kas tai lėmė – kosminiai triukai, geri chirurgai ar sveikas gyvenimo būdas, galima tik spėlioti.

Lietuvos kino teatruose intriguojanti juosta „Vyrai juodais drabužiais 3“ turėtų pasirodyti gegužės 25-ąją.

Gerbėjų teismui naujasis, jau antras gerbėjų visame pasaulyje laukiamo filmo „Vyrai juodais drabužiais 3“ anonsas:

VIDEO: Men in Black 3 Trailer 2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius