Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 02

Naujame filme Haris Poteris apsinuogins

Viename iš filmo „Haris Poteris ir mirties relikvijos“ epizodų aktorius Danielis Radcliffe‘as, vaidinantis Harį Poterį, pasirodys nuogas. Tokia informacija pasidalijo filmo režisierius Davidas Yatesas.
Haris Poteris
Haris Poteris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Yra scena apie vieną relikviją, kurioje yra pasislėpusi Voldemorto dvasios dalis. Šis daikčiukas (vadinamasis horokrusas) mėgina save apsaugoti, kurdamas aplinkiniams baisias vizijas. Tokiu būdu Ronis pamato, kaip Haris su Hermiona bučiuojasi ir glėbesčiuojasi. Būtent šios scenos metu Haris pasirodys apsinuoginęs“, – portalui VideoBusiness.com sakė režisierius. Anksčiau aktoriui D.Radcliffe‘ui yra tekę vaidinti nuogam viename miuziklų teatre.

Filmas „Haris Poteris ir mirties relikvijos“ bus padalytas į dvi dalis. Kino juostų kūrėjai tokį sprendimą aiškina ne noru pasipelnyti, bet didžiule literatūrine medžiaga, kurią reikia sudėti. Numatoma, kad pirmoji filmo dalis pasirodys 2010-ųjų lapkritį, o antroji – 2011-ųjų liepą.

Paskutinės, septintosios, knygos apie berniuką burtininką ekranizacija, pasak kūrėjų, bus tikroviškiausia iš visų. Didžioji veiksmo dalis vyks ne burtininkų mokykloje – Hogvartse, bet žmonių pasaulyje.

D.Yatesas taip pat ketina ekranizuoti rašytojos J.K.Rowling sukurtą visų knygų apie Harį Poterį epilogą. Jame pasakojama apie herojų ateitį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius