-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 20

Naujausias filmas apie Harį Poterį daro stebuklus kino teatrų kasose

Šeštasis filmas apie Harį Poterį užkerėjo kino teatrų lankytojus ir po rekordinio savaitės vidurio starto šį savaitgalį Šiaurės Amerikos teatruose uždirbo daugiau kaip pusę visų pinigų, rodo sekmadienį paskelbti skaičiai.
Akimirka iš premjeros
Akimirka iš premjeros / „Scanpix“ nuotr.

„Haris Poteris ir netikras princas“ („Harry Potter and the Half-Blood Prince“) penktadienį, šeštadienį ir sekmadienį neturėjo sau lygių ir uždirbo 79,4 mln. dolerių (194 mln. litų). Iš viso nuo trečiadienio šis filmas jau uždirbo 159,6 mln. dolerių (390 mln. litų), rodo preliminarūs „Exhibitor Relations“ duomenys.

Naujausias poteriados filmas, kuriame ir vėl vaidina Danielis Radcliffe'as, visame pasaulyje už Šiaurės Amerikos ribų uždirbo dar 237 mln. dolerių (579 mln. litų), tad iš viso 54 pasaulio valstybėse ši juosta jau susišlavė 396,7 mln. dolerių (969 mln. litų).

Haris Poteris sudaužė visas animacinių herojų iš „Ledynmečio 3“ („Ice Age: Return of the Dinosaurs“) viltis. Šis filmas, uždirbęs 17,7 mln. dolerių (43 mln. litų), jau antrą savaitę iš eilės liko antroje vietoje.

Trečioje vietoje yra „Transformeriai: nugalėtųjų kerštas“ („Transformers: Revenge of the Fallen“), kurie savo ketvirtą savaitę uždirbo 13,7 mln. dolerių (33,5 mln. litų). Iš viso per keturias savaites šis filmas uždirbo įspūdingą sumą – 363,9 mln. dolerių (888,6 mln. litų).

Iš pirmosios į ketvirtą vietą nukrito komedija suaugusiesiems „Brunas“ („Bruno“), kuriame Sacha Baronas Cohenas vaidina austrų mados žinovą gėjų. Filmas kino teatruose uždirbo 8,3 mln. dolerių (20,3 mln. litų).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius