-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 03 05

„Need for speed. Ištroškę greičio“ aktorius Aaronas Paulas pakvietė nepraleisti šio filmo

Į priekį jį veda greičio troškimas, aistra riaumojantiems varikliams, meilė ir noras atkurti teisingumą. Jis – lenktynių asas Tobis Maršalas, pagrindinis naujojo prikaustančio veiksmo filmo „Need for speed. Ištroškę greičio“ herojus. Tobį įkūnijo pasauliniu hitu tapusio serialo „Bręstantis blogis“ (angl. „Breaking Bad“) žvaigždė Aaronas Paulas.
Kadras iš filmo „Need for speed. Ištroškę greičio“
Kadras iš filmo „Need for speed. Ištroškę greičio“ / Filmo kūrėjų nuotr.

Artėjant filmo premjerai, kuri Lietuvoje įvyks jau kovo 14-ąją, internete buvo išplatintas trumpas vaizdelis, kuriame 34-erių aktorius kreipėsi į savo ir žaidimo „Need for speed“ gerbėjus Baltijos šalyse.  

Puikiais santykiais su savo gerbėjais ir atvirumu bei draugiškumu garsėjantis A.Paulas pakvietė Latvijos, Lietuvos ir Estijos gyventojus apsilankyti kino teatruose ir pamatyti naująjį filmą. Aktorius teigė besiviliantis, kad žiūrovai stebėdami „Need for speed. Ištroškę greičio“ pajus tiek pat malonumo, kiek jis filmuodamasis šioje juostoje.

Trumpas filmukas, kuriuo A.Paulas kviečia Baltijos šalių gyventojus pažiūrėti filmą „Need for speed. Ištroškę greičio“: http://www.youtube.com/watch?v=ikU6xAQ_zv4

Naujasis veiksmo filmas yra sukurtas pagal populiariausią lenktynių vaizdo žaidimą „Need For Speed“. Pagal juostos scenarijų už nusikaltimą, kurio nepadarė, kalėjęs ir galiausiai laisvėn paleistas Tobis nutaria sudalyvauti per visą šalį nusidriekusiose lenktynėse ir atkeršyti už draugo mirtį.

Kompanijos „DreamWorks“ filme žiūrovai be A.Paulo taip pat išvys gražuolę Imogen Poots, aktorius Michaelą Keatoną, Dominicą Cooperį, Ramoną Rodriguezą, Rami Maleką, reperį Kid Cudi ir kitus.

Neseniai nekantraujantiems gerbėjams buvo pristatytas ir dar daugiau superautomobilių bei kvapą gniaužiančių triukų  pateikęs pratęstas filmo anonsas:

VIDEO: A.Paulas kviečia Baltijos šalių gyventojus pažiūrėti filmą „Need for speed. Ištroškę greičio“

Išskirtiniuose kadruose – priešais tapusių buvusių bičiulių varžybos, policijos pastangos sustabdyti bebaimius lenktynininkus, dūžtantys automobiliai, karšti bučiniai ir, žinoma, pamišęs greitis.

Aštrių emocijų, variklių riaumojimo ir kraują kaitinančio veiksmo kupinas filmas Lietuvos kino teatrus pasieks kitų metų kovo 14 dieną.

VIDEO: „Need for speed. Ištroškę greičio“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius