-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 22

Nekantrus „Alisos stebuklų šalyje“ laukimas

Daugeliui pasaulio kino mylėtojų nekantriai laukiant naujojo režisieriaus Timo Burtono filmo „Alisa stebuklų šalyje“ (angl. „Alice in Wonderland“) pasirodymo, Holivude buvo surengtas renginys skirtas specialiai kūrinio gerbėjams. Čia pasirodė ir visa kūrybinė grupė su režisieriumi ir jo „mūza“ Johnny Deppu priešakyje.
Kadras iš filmo „Alisa stebuklų šalyje“
Kadras iš filmo „Alisa stebuklų šalyje“ / „Scanpix“ nuotr.

Prie jų prisijungė ir aktorės Anne Hathaway bei Helena Bonham Carter, o gausiai susirinkusių žiūrovų minia džiaugsmingai pasveikino oficialų filmo garso takelio pristatymą.

Tiesa, bene visas publikos dėmesys buvo skirtas žaviajam 46-erių J.Deppui. Įprastai santūrus ir susimąstęs, šįsyk jis į kairę ir į dešinę dalijo šypsenas, atrodė pailsėjęs ir patenkintas.  Kompanijų „Walt Disney Pictures“ ir „Buena Vista Records“ organizuotame renginyje netrūko ne tik žinomų atlikėjų, tokių kaip Kerli ir grupė „Metro Station“ pasirodymų, o kai kurie filmo gerbėjai atvyko pasipuošę įspūdingais kostiumais ir grimu tarsi iš filmo.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Johnny Deppas
Johnny Deppas

Kritikų vertinimais, naujasis T.Burtono darbas yra „pats gražiausias ir tobuliausias iki šiol jo sukurtas pasaulis“. „Alisos stebuklų šalyje“ kūryba atsiėjo 158 mln. svarų sterlingų (apie 625 mln. Lt).

Manoma, kad šis veiksmo ir animacijos derinys savo tiek kūrybiniu, tiek techniniu ambicingumu galės varžytis su Jameso Camerono „Įsikūnijimu“. „Sukurti „Alisą stebuklų šalyje“ savaime nėra mažas užmojis, tačiau padaryti filmą Timo Burtono lygio – tikra beprotybė“, – anksčiau yra sakęs J.Deppas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius