Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nenusaldinta romantika: 3 išskirtinių meilės filmų rekomendacijos

Kasmet vasaris puošiasi širdelėm ir kitokiais klasikiniais meilės atributais, o romantinių istorijų žiūrimumo kreivės šokteli į viršų. Tačiau, jei siužetai, kuriuose jie gyveno ilgai ir laimingai jau kiek pabodo ir ieškote daugiau romantikos spalvų bei atspalvių, rekomenduojame atkreipti dėmesį į šiuos išskirtinius meilės filmus namų kino platformoje ŽMONĖS Cinema, rašoma pranešime spaudai.
„Supernova“
„Supernova“ / kadras iš filmo
Temos: 1 Kinas

1

„Vieną gražų rytą“

Kadras iš filmo/„Vieną gražų rytą“
Kadras iš filmo/„Vieną gražų rytą“

Kino režisierė Mia Hansen-Løve meistriškai fiksuoja puikiai pažįstamas vidines prieštaras, apie kurias esame nelinkę diskutuoti garsiai. Filme „Vieną gražų rytą“ režisierė švelniais potėpiais kuria daugiasluoksnį ir elegantišką portretą moters, sugebančios kasdienybės sūkuryje rasti drąsos vėl atsiduoti meilei. Siužeto centre laisvai samdoma vertėja Sandra (akt. Léa Seydoux). Ji dėmesinga vieniša motina, kantriai besirūpinanti sergančiu tėvu, pamažu prarandančiu savarankiškumą. Visa galva panirusi į rūpesčius, Sandra jau susitaikė, kad meilės gyvenimas liko tik jos prisiminimuose. Kol vieną gražų rytą susiduria su senu draugu Klementu. Jis vedęs ir turi sūnų. Ji žino, kad atsakinga elgtis kitaip. Tačiau daug didesnė jėga juos traukia vieną prie kito. Tai prancūziškai subtilus ir paryžietiškai romantiškas filmas, kuriame nėra nė vieno dirbtinio konflikto – tik talentingos režisierės rankose stebuklingai atgyjantys žmonės.

Žiūrėkite ŽMONĖS Cinema čia.

2

„Meilės laukimas“

NonStop Entertainment nuotr./Maggie Cheung ir Tony Leung Chiu-wai filme „Meilės laukimas“
NonStop Entertainment nuotr./Maggie Cheung ir Tony Leung Chiu-wai filme „Meilės laukimas“

Kinomanų ir beviltiškų romantikų dievinamo režisieriaus Wong Kar-wai filmo veiksmas vyksta 7-ojo dešimtmečio Honkonge. Kaimynai žurnalistas Čou ir sekretorė Cen sužino, kad jų antrosios pusės užmezgusios romaną. Ieškodami paguodos, jie ima vis daugiau bendrauti, tačiau pajutę užgimusius jausmus, nusprendžia nepasielgti taip pat, kaip jų sutuoktiniai, ir įstringa amžinoje įsimylėjimo būsenoje. „Meilės laukimas“ - svaiginančiai jausmingas, muzikalus, labai kinematografiškas ir tikrai vertas jūsų dėmesio.

Žiūrėkite ŽMONĖS Cinema čia.

3

„Supernova“

kadras iš filmo/„Supernova“
kadras iš filmo/„Supernova“

„Supernova“ – antrasis britų režisieriaus Harry Macqueen pilnametražis filmas. Ši kritikų liaupsinama istorija kupina šiltų jausmų ir tikrų gyvenimo vertybių. Dvidešimt metų kartu praleidę idealūs partneriai Semas (akt. Colin Firth) ir Taskeris (akt. Stanley Tucci) nusprendžia leistis į kelionę kemperiu po Angliją. Jie aplankys bendrus draugus, šeimą ir vietas iš praeities. Kelionė turi ir dar vieną priežastį – tai progresuojanti sunki Taskerio liga. Filmas „Supernova“ kupinas širdies. Tarsi kelionė tyrinėjanti atsidavimo vienas kitam kraštutinumus.

Žiūrėkite ŽMONĖS Cinema čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius