-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 11

Nesustabdomasis Bruce‘as Willisas dar pakovos ekrane

Jau trisdešimt metų kino pramonėje besisukantis aktorius, prodiuseris ir muzikantas Bruce‘as Willisas užtarnauto poilsio neskuba. 55-erių kino žvaigždė pareiškė norinti nusifilmuoti dar dviejuose „Kieto riešutėlio“ (angl. „Die Hard“) filmuose.
Bruce'as Willisas
Bruce'as Willisas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

B.Willisas teigė, kad penktojo „Kieto riešutėlio“ filmavimo darbai prasidės jau 2011-aisiais. Tačiau aktorius neslėpė norintis išeiti į pensiją garbingai – pasitraukti iš filmo, kol jį kurianti kino studija nesumanė pasirinkti jaunesnio aktoriaus.

„Per artimiausius kelerius metus jie mane lengvai kuo nors pakeistų ar tiesiog pakeistų pagrindinį herojų, – žurnalui FHM sakė veiksmo filmų žvaigždė. – Tačiau aš noriu padaryti penktąjį „Kietą riešutėlį“. O po jo paskutinį, šeštąjį. Tada galų gale galėsiu pakabinti Džono Makleino kostiumą ir su juo atsisveikinti.“

Kai nebegalėsiu bėgti ir kautis ekrane, tada ir pasitrauksiu iš „Kieto riešutėlio“.Neseniai filmuose „Nenugalimieji“ ir „Rizikinga erzinti diedukus“ (angl. „Red“) filmavęsis B.Willisas teigė jaučiąs, kad dar turi ką parodyti žiūrovams. „Šiuo metu galiu bėgti, galiu kautis ekrane. Žinoma, ateis laikas, kai nebegalėsiu. Būtent tada ir pasitrauksiu iš „Kieto riešutėlio“, – sakė aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius