-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 11

Niujorko kino festivalyje režisierius Martinas Scorsese pristatė savo nebaigtą filmą

Holivudo režisierius Martinas Scorsese buvo pagerbtas atsistojusių žiūrovų ovacijomis, kai Niujorko kino festivalyje jis pristatė dar nebaigtą savo naująjį filmą „Hugo“.
Martinas Scorsese
Martinas Scorsese / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Didžiojo ekrano veteranas nusprendė surengti trimačio filmo kuriame vaidina Benas Kingsley, Sacha Baronas Cohenas ir Jude'as Law, peržiūrą pirmadienį, nors ši kino juosta dar ne visai baigta kurti, rašo savaitraštis „Hollywood Reporter“.

Niujorko kino festivalyje nebaigtas filmas buvo parodytas pirmąkart nuo 1991 metų, kai jame buvo pristatyta Walto Disney kino studijos sukurta animacinė juosta „Gražuolė ir pabaisa“ (Beauty and the Beast).

M.Scorsese savo sprendimą pakomentavo žiūrovams, susirinkusiems Manhatane esančioje Avery Fisherio halėje: „Dar liko daug vadinamųjų previzualizacijų – kompiuteriu sukurtų žmonių, kurie, kaip žadama, bus tikroviški, tikiuosi, gana greitai. Dar pamatysite kelis nuostabius momentus su žaliuoju ekranu, kur galima įdėti, ką tik norite.“

Festivalio atrankos komiteto pirmininkas Richardas Pena sakė: „Buvo vienintelis kitas kartas, 1991 metais, kai mes festivalyje parodėme tebekuriamą darbą – tai buvo „Gražuolė ir pabaisa“. Šį vakarą ne mažiau didžiuojamės parodę šį filmą.“

Naujasis M.Scorsese filmas, susuktas pagal Briano Selznicko romaną „Hugo Kabrė išradimas“ (The Invention of Hugo Cabret), Jungtinėse Valstijose bus pradėtas rodyti ateinantį mėnesį.

M.Scorsese filmo „Hugo“ reklaminis anonsas:

VIDEO: Hugo - Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius