-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 23

Nuo Kalėdų kino ekranuose – naujo žiūrimumo rekordo sieksiantis filmas „Eglutės“ (video)

Praėjusį savaitgalį Rusijoje startavusi Timuro Bekmambetovo režisuota naujametinė komedija „Eglutės“ rimtai pretenduoja tapti naująja „Likimo ironija“ – super hitu, jau keliasdešimt metų nesitraukiančiu iš šventinių Naujųjų metų savaitgalio TV programų. Negalutiniais duomenimis, vien per premjerinį savaitgalį Rusijos kino teatruose ši juosta, kurioje sutiksite visą Rusijos aktorių ir humoristų žvaigždyną su Ivanu Urgantu ir Sergejum Svetlakovu priešakyje, surinko daugiau nei 220 milijonų rublių (beveik 19 mln. litų).
Filmas „Eglutės“
Filmas „Eglutės“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 „Eglutės“

Kompanija „Movie research“ praėjusį savaitgalį didžiuosiuose šalies kino teatruose apklausė iš premjerinių „Eglučių“ seansų išeinančius žiūrovus. Tyrimas parodė, kad 63 proc. į šį filmą einančiųjų iš anksto tikėjosi pamatyti gerą filmą ir net 82 proc. žiūrovų lūkesčiai buvo viršyti. Net 57 proc. mačiusiųjų teigė, kad filmas jiems labai patiko (palyginimui, 67 proc. po filmo „Likimo ironija“, arba laimingų Naujų“ premjeros), o pridėjus atsakymus „ko gero, patiko“, šis skaičius siekė net 86 proc. žiūrovų („Likimo ironijos“ tęsinio atveju – 87%). Filmą nepatikusiu įvardino vos 5 proc. žiūrovų, tuo tarpu Jekaterinburge nebuvo nei vieno žiūrovo, kuriam filmas būtų nepatikęs.

Apibendrinant galima teigti, kad žiūrovai naująjį filmą „Eglutės“ priėmė taip pat šiltai, kaip ir „Likimo ironijos“ tęsinį, nuo 2007 m. gruodžio 21 d. rodytą ir Lietuvoje. Per visą filmo rodymo kino teatruose laikotarpį, surinkęs daugiau nei pusantro milijono litų, „Likimo ironijos“ tęsinys pagal surinktas pajamas iki šiol tvirtai stovi 8-oje visų laikų Lietuvoje rodytų filmų topo vietoje.

Nuo šio penktadienio Lietuvos kino teatruose pradedamas naujasis minėto „Likimo ironijos“ tęsinio kūrybinės grupės filmas „Eglutės“ pasakoja apie tolimiausiose Rusijos vakaruose gyvenančią mažą mergaitę, kuriai pačiose Naujųjų metų išvakarėse iki vidurnakčio prisireikia per visą šalį perduoti žinutę pačiam prezidentui. Ką daryti, kai nei vienas tavo draugas jo nepažįsta? Į pagalbą mergaitei ateina vis nauji gerieji žmonės, kurie artėjant Naujųjų sutikimui patys patenka į pačias netikėčiausias situacijas. Ar pasiteisins teorija, kad visi pasaulio žmonės yra pažįstami vos per šešis žmones? Telieka laukti ir tikėti Naujųjų nakties stebuklu.

Šventinės komedijos „Eglutės“ premjera Lietuvos kino teatruose jau gruodžio 24 d.

VIDEO: Трейлер фильма "Ёлки"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius