-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 12

Olegas Šurajavas: humoras neišgelbės pasaulio, bet pinigai už humorą padės Ukrainai

Gegužės 13 d. kino teatrus pasieks „Oskaro“ nominanto Petter Næss filmas „Menki juokai“. Dalį filmo norvegų režisierius pasirinko filmuoti Lietuvoje, dauguma juostoje matomų interjerų buvo nufilmuoti Vilniuje, rašoma pranešime spaudai.
Olegas Šurajevas
Olegas Šurajevas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Gegužės 12 d. kino teatre „Pasaka“ įvyks išankstinė šio filmo premjera, kurią lydės stand-up komiko Olego Šurajev pasirodymas. Visi seanso metu surinkti pinigai bus paaukoti Olego vadovaujamam 1k paramos fondui (VŠĮ Vienas k paramos fondas) ir skirti šiuo metu savo laisvę ginančiai Ukrainai. Pasak Olego: „Humoras neišgelbės pasaulio, bet pinigai už humorą padės Ukrainai nupirkti daugiau ginklų ir tada mes visi po pergalės gerai pasijuoksim iš orkų.“

„Menki juokai“ – tai jautrus, tačiau itin optimistiškas filmas, kuris ne tik kalba apie itin sunkią temą – vėžio diagnozę ir žmones, kovojančius su iššūkiais, bet, svarbiausia, apie prasmę ir priežastis, dėl kurių verta gyventi.

Organizatorių nuotr./Filmas
Organizatorių nuotr./Filmas

Kasperas Berntsenas – sėkmingas stand-up komikas. Jis turi viską, ko galėtų trokšti vyras: į jo pasirodymus pagrindiniame miesto komedijų klube plūsta lankytojai, akį džiugina gražuolė draugė, o viešas gyvenimas vertas blizgių žurnalų viršelių.

Deja, vieną dieną sėkmė nuo jo nusisuka. Kasperas praranda darbą ir būrį ištikimų gerbėjų, o mergina tą patį vakarą jį palieka. Tarsi to būtų maža, apsilankęs pas gydytoją išgirsta, kad serga paskutinės stadijos vėžiu. Ir viskas nutinka per vieną dieną!

Organizatorių nuotr./Filmas
Organizatorių nuotr./Filmas

Filmas laviruoja tarp juodojo humoro ir jausmingo idealizmo, primindamas, kad atsidūrus tamsiausiame akligatvyje iki paskutinės akimirkos gelbsti viltis ir juokas.

„Menki juokai“ išankstinė premjera su Olego Šurajev pasirodymu gegužės 12 d. 18:30 val. kino teatre „Pasaka“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius