2011 04 01

Pagaliau paskelbtas pirmasis „Pagirių Las Vegase“ tęsinio anonsas

Dar šios savaitės pradžioje „Warner Bros.“ išplatino nemažai mįslių užmenantį pirmąjį vienu populiariausių 2009-aisiais tapusio filmo „Pagirios Las Vegase“ tęsinio plakatą, o šiąnakt internete pasirodė ir ilgai lauktas komedijos „Pagirios Tailande“ anonsas. Kino kritikai jį įvertino puikiai ir spėja, kad šįkart taisyklė, jog tęsiniai niekada nebūna geresni už pirmąją dalį, negalios.
Filmas „Pagirios Tailande“
Filmas „Pagirios Tailande“ / Filmo plakatas

Jau šio pavasario pabaigoje pasirodysiančioje komedijoje vėl pamatysime Bradley Cooperį, Zachą Galifianakį, Edą Helmsą, Juliette Lewis, Ken Jeong, Toddą Phillipsą, Mike`ą Tysoną. Epizodinį vaidmenį atliks ir buvęs JAV prezidentas Billas Clintonas.

Filme turėjo pasirodyti ir Melas Gibsonas, tačiau vėliau buvo atsisakyta su asmeninio gyvenimo problemomis nesusitvarkančio aktoriaus paslaugų. Vietoje jo tatuiruočių meistrą vaidina Liamas Neesonas.

Kino mėgėjai labai laukė filmo anonso, nes iki šiol kūrėjai apie tęsinį buvo atskleidę itin mažai informacijos. „Pagirios Tailande“ pasakos Stju bernvakario Las Vegase tęsinį, kurio veiksmas persikelia į egzotiškąją Aziją. Filas, Alanas ir Dagas atskrenda į Bankoką, kur ruošiamasi Stju vestuvėms. Tačiau čia ir vėl vyrai padaugina svaigalų, pameta nuotakos brolį, prie jų prisideda nežinia iš kur atsiradusi beždžionė, visi įsivelia į nuotykius, kurių ir vėl neprisimins, tačiau ir nesugebės pamiršti visą gyvenimą.

„Tai, kas nutinka Las Vegase – lieka Las Vegase, o to, kas gali nutikti Bankoke, jūs nė neįsivaizdavote“, – sako filmo autoriai.

Lietuvos kino teatruose komedijos premjera numatoma gegužės 27 d. o kol kas siūlome pažiūrėti filmo anonsą.

VIDEO: The Hangover Part II - Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius