Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 21

Parker dėl „Sekso ir miesto“ rado naują draugę – Drew Barrymore

Dabar ji žinoma ir populiari, o be jos neįsivaizduojamas filmas „Seksas ir miestas“. Tau kadaise Sarah Jessica Parker amerikietišką svajonę turėjo susikurti sunkiu darbu.
Filmas „Seksas ir miestas 2“
Filmas „Seksas ir miestas 2“ / Kadras iš filmo

Prireikė beveik 10 metų, kol ji gavo pirmą rimtą vaidmenį kine. Aktorė pasirodė filme „Los Andželo istorija“ ir į kameras žvelgė su Steve‘u Martinu. Vėliau gavo kvietimą vaidinti Timo Burtono juostoje „Edas Vudas“. Po vaidmens filme „Marsas atakuoja!“ aktorė vis rečiau dalyvaudavo TV projektuose, visas jėgas skyrė kinui („Medaus mėnuo Las Vegase“, „Majamio rapsodija“, „Pirmųjų žmonų klubas“).

Pasiūlymą vaidinti TV seriale „Seksas ir miestas“ S.J.Parker priėmė nenumanydama, kad būtent šis kūrinys jai iškovos pasaulinę šlovę: 1998–2004 metais – 8 „Auksinio gaublio“ nominacijos ir 4 apdovanojimai. Serialas buvo rodomas 7 metus, 2008-aisiais sukurtas pilnametražis filmas „Seksas ir miestas“, o kitą savaitę Lietuvos kino teatruose pasirodo jau antroji pilnametražė kino juosta „Seksas ir miestas 2“

Beje, ir geriausią draugę Drew Barrymore padovanojo „Seksas ir miestas“: Drew buvo didžiulė „Sekso ir miesto“ gerbėja ir viename Niujorko vakarėlyje paprašė Sarah autografo. Tai buvo bičiulystės, o paskui ir kaimynystės pradžia.

Jaunystėje aktyviai šoko

S.J.Parker priklauso Holivudo moterų politiniam komitetui, yra UNICEF geros valios ambasadorė, turi savo vardo kvepalų kolekciją (kvepalai „Twilight“, „Endless“ ir „Dawn“), kuriai buteliukų dizainą kūrė pati Sarah ir Jonas Dinapoli.

Aktorė sulaukė dar vieno rimto pasiūlymo: JAV prabangių drabužių siuvėjas „Halston“ pakvietė bendradarbiauti – tapti kūrybos konsultante.

Sarah prisipažino, kad yra vienas dalykas, kuris žavi labiau negu aktorystė. Tai baletas, kuris yra jos aistra jau daugelį metų. Jaunystėje Sarah net lankė Niujorko baleto mokyklą ir aktyviai šoko, bet kai prasidėjo kino karjera ir viskam laiko neužteko, teko apsispręsti. Tačiau svajonė šokti išliko. Ką gali žinoti...

Konsultantė ne savo noru

S.J.Parker, TV seriale „Seksas ir miestas“ įkūnijanti sekso ekspertę iš žurnalo redakcijos, buvo apstulbinta, kaip amerikiečiai nesupranta, kad tai tik literatūrinis personažas, o ji – tik aktorė, bet ne sekso guru. Sarah prisimena, kaip visiškai nepažįstami žmonės tiesiog medžiodavo ją gatvėje, teiraudavosi patarimų.

„1998 metais TV ekranuose pasirodžius pirmosioms serijoms, man nenoromis teko klausytis pačių intymiausių paslapčių. Buvo labai keista ir netikėta“, – sako aktorė.

S.J.Parker ir jos neišskiriamos draugės filme „Seksas ir miestas 2“ kino teatruose pasirodys jau gegužės 28 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius