-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 05

„Pasaka“ įsimylėjėlius kviečia nustebinti meilės prisipažinimu kino teatro ekrane

Kino teatras „Pasaka“ visuomet laukia romantiškų žiūrovų, tačiau artėjančią Valentino dieną siūlo savo mylimuosius maloniai nustebinti viešu meilės prisipažinimu, o gal net romantiškomis piršlybomis kino ekrane.
Myli? Eik į kiną.
Myli? Eik į kiną. / Kino teatro „Pasaka“ nuotr

Jau keletą kartų vykdyta meilės akcija kino teatre sulaukė didelio pasisekimo: jaukiai įsitaisiusius kino krėsle mylimuosius smagiai ir netikėtai nustebina jam ar jai skirta asmeninė meilės žinutė ar net vaizdelis iš ekrano.

Tokią staigmeną kino teatras „Pasaka“ siūlo iškrėsti ne tik mylimiesiems, bet ir draugams, kolegoms, giminaičiams ir visiems tiems, kuriuos mylite, juk meile dalintis be galo malonu. O ypač dideliame ekrane!

Kad sveikinimo žinutė patektų ant „Pasakos“ ekranų, žiūrovai kviečiami jas siųsti adresu pasaka@kinopasaka.lt. Prie sveikinimo galima prisegti ir meilės įrodymą: nuotrauką ar mielą vaizdelį. Taip pat prašoma nurodyti, kuriame filmo seanse būsite.

Meilės žinutės kino teatro „Pasaka“ ekranuose bus parodytos vasario 14 d. prieš tądien rodomus filmus „Tarp žvaigždžių“, „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“, „Atkirtis“, „Amžinai stilingos“, „Mėnesienos magija“, „Ida“, „Trečias žmogus“, „Geriausia, ką turiu“ ar „Rio, aš tave myliu“. Taip pat romantiškus žodžius galite užsakyti ir prieš tądien kino teatre vyksiančio Flamenko filmų festivalio seansus: „Flamenko šokėjai“ ir „Ant bangų“.

Kino teatro „Pasaka“ nuotr/„Shades of grey¨
Kino teatro „Pasaka“ nuotr/„Shades of grey¨

Visą informaciją apie filmus rasite kino teatro interneto svetainėje www.kinopasaka.lt, o į seansus kino teatras rekomenduoja bilietus įsigyti iš anksto ir prašo nevėluoti į seanso pradžia, kad nepraleistumėte meilės žinučių.

Kino teatro „Pasaka“ nuotr/„Rio, aš tave myliu“
Kino teatro „Pasaka“ nuotr/„Rio, aš tave myliu“

Saldžiai paminėjusius meilės dieną, netrukus pakviesime kine paminėti Vasario 16-ąją, Lietuvos valstybės atkūrimo dieną. Šią dieną kino ekranuose suksis filmai, žadinantys patriotinius jausmus: „Nematomas frontas“, „Radviliada“, „Kaip mes žaidėme revoliuciją“, neseniai ekrane pasirodęs „Mes dainuosime“.

Nacionalinės šventės proga Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimų centras pakvies į režisieriaus Algio Kuzmicko filmo „Atiduok Tėvynei, ką privalai“ nemokamą viešą pristatymą. Į Valstybės renginių programą įtrauktas seansas vyks kino teatro didžiojoje salėje 15 val.

Kino teatro „Pasaka“ nuotr/„Trečias žmogus“
Kino teatro „Pasaka“ nuotr/„Trečias žmogus“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius