Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 23

„Pasaka“ kviečia ketvirtadienio vakarus praleisti su šeima Kinozauro kine

Nuo šių metų pradžios kino teatras „Pasaka“, norėdamas paskatinti mažuosius žiūrovus dažniau ir aktyviau lankytis gerame kine, pristatė Kinozauro seansus. Kinozauro kortelę su besišypsančiu dinozauru, kurio galva įstrigusi ekranėlyje, gauna kiekvienas vaikas, apsilankęs „Pasakoje“. Kartu su kortele jam padovanojamas pirmas lipdukas. Tris kartus apsilankęs kine ir surinkęs tris Kinozauro lipdukus, ketvirtąjį kartą vaikas pasirinktą filmą žiūrės nemokamai.
Filmo „Drakono lizdas“ kadras
Filmo „Drakono lizdas“ kadras

Iki šiol seansus šeimai siūlydavęs tik savaitgaliais dienos metu, kino teatras „Pasaka“ keičia įpročius ir vaikus su tėveliais kviečia į kiną ir ketvirtadienio vakarais po darbų, po mokyklos ar darželio.

„Tikimės, kad tai taps gražia kino teatro ir šeimos tradicija – ketvirtadienio vakarą praleisti visiems kartu pramogaujant. Šia proga tikrai pasinaudosiu ir pati su šeima, ir mano draugų šeimos“, – sako kino teatro „Pasaka“ vadovė Andrė Balžekienė.

Vakarinių seansų vaikams ir tėvams ciklas prasidės balandžio 23 d. animacinio filmo „Drakono lizdas“ peržiūra  ir kiekvieną ketvirtadienį siūlys vis naujus filmus.

Lietuviškai įgarsintas „Drakono lizdas“ nukels į paslapčių ir netikėtumų kupiną pasaulį, kuriame keliaujama skraidančiais laivais, burtai tyko už kiekvieno kampo, o elfai bei geriausi kariai stoja į kovą su nuožmiais orkais ir pačiu blogio įsikūnijimu – Juoduoju drakonu... Įtemptų ir smagių nuotykių, įmantrių kovos scenų, baisiausių bei mieliausių personažų animacija sukurta pagal populiarų kompiuterinį žaidimą.

VIDEO: DRAKONO LIZDAS / Dragon Nest: Warrior's Dawn (lietuviškai dubliuotas anonsas)

Kino teatro „Pasaka“ kolektyvas nuoširdžiai kviečia ketvirtadienio vakarus praleisti drauge su šeima ir smagiais nuotykiais kino ekrane.

Artimiausi Kinozauro kino seansai:

Balandžio 23 d., ketvirtadienis, 18:30 Drakono lizdas

Balandžio 30 d., ketvirtadienis, 18:30 Namai

Gegužės 7 d., ketvirtadienis, 18:30 Didysis skrydis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius