-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 18

Pasirodys pirmas lietuviškas filmas apie boksą

Nepriklausomų video kūrėjų komanda vasario 27 dieną vyksiančiame audiovizualinių menų festivalyje „Video įkvėpimas 09 “pristatys meninio filmo „Krikštas“ premjerą.
Filmas „Krikštas“
Filmas „Krikštas“
Temos: 2 Boksas Krikštas

„Krikštas“ – tai pirmasis lietuviškas herojinis epas, pasakojantis vieno perspektyvaus boksininko gyvenimo dramą“ , – sako filmo režisierius Mindaugas Butvila. Autorius teigia, jog sukurti tokį filmą inspiravo jo senelio, buvusio boksininko, patirtis.

Dažnai boksas suvokiamas kaip grubus ir žiauriems žmonėms skirtas sportas, tačiau filme „Krikštas“ stengiamasi parodyti, jog šią sporto šaką kultivuojantys žmonės yra visai kitokie, jie taip pat jautrūs ir ne bebaimiai.

„Stengiausi atskleisti herojaus ryžtą ir užsispyrimą, siekiant patekti tarp geriausiųjų“, – sako pagrindinį vaidmenį filme suvaidinęs jaunas aktorius Vaidas Bulikas. Anot jo filmas „Krikštas“ yra labiau apie gyvenimo kovą nei apie ringe vykstančias dvikovas.

Herojinį epą „Krikštas“ pirmieji žiūrovai galės išvysti audiovizualinių menų festivalyje Kaune vasario 27 dieną Vytauto Didžiojo universiteto menų galerijoje „101”. Festivalyje dalyvaus įvairūs audio vizualinių menų atstovai, taip pat filmo „Krikštas“ kūrybinė grupė.

Krikstas teaser

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius