Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2009 12 18

Per Kalėdas — „Šerloko Holmso“ išankstinės premjeros Lietuvoje!

2010-ieji Lietuvos kino teatruose prasidės skandalu: ekranus pasieks britų režisieriaus Guy Ritchie nuotykių trileris „Šerlokas Holmsas“, vadinamas skandalingiausia istorijos apie garsųjį Londono seklį versija. Patys nekantriausi šį filmą galės pamatyti anksčiau – per Kalėdas gruodžio 25-26 d. Išankstinės dramos „Šerloko Holmso“ premjeros įvyks Vilniaus, Kauno, Šiaulių ir Panevėžio kino centruose „Forum Cinemas“, o gruodžio 30 d. — Marijampolės kino teatre „Spindulys“.
Filmas „Šerlokas Holmsas“
Filmas „Šerlokas Holmsas“ / Filmo plakatas
Temos: 2 Premjera Kalėdos

Kino pramonės giganto „Warner Bros.“ vadovybė nusprendė, kad atėjo laikas didžiajam ekranui atgaivinti išgalvotąjį britų nacionalinį herojų Šerloką Holmsą, o šią užduotį geriausia patikėti kultiniam britų režisieriui Guy Ritchie. Kad nepasirodytų per mažai, pastiprinimui į kūrybinė grupę pakviesti tikri talentai: prodiuseriais paskirti Lionelis Wigramas („Haris Poteris“) ir Danas Linas („Aviatorius“). Kad vaizdai būtų įspūdingesni, filmuota buvo ne tik gimtojoje Šerloko Anglijoje, bet ir Australijoje bei JAV.

Naujasis Šerlokas Holmsas yra šiuolaikiškesnis, lankstesnių pažiūrų ir labiau linkęs rizikuoti. Be to, jis dažniau naudoja boksininko įgūdžius ir gebėjimus valdyti špagą — juk pats režisierius yra įvaldęs kovos menus ir yra didelis jų aistruolis. Filmo „Šerlokas Holmas“ siužetinė linija remiasi ne Artūro Doilio kūriniais, o Lionelio Wigramo komikso motyvais.

Scenaristas Anthony Peckhamas daug dėmesio skiria ne dedukciniams, o koviniams Šerloko Holmso talentams. Gangsteriniais filmais išgarsėjęs režisierius Guy Ritchie nusprendė parodyti ne tik „daugybę kovų ir sprogimų“, bet ir naujai atskleisti Arthuro Conano Doyle‘o knygų personažus. Gal nuolat su pypke nesiskiriantis Šerlokas rūkė ką nors stipresnio už paprastą tabaką? Gal su daktaru Vatsonu jį siejo daugiau nei vien tik vyriška draugystė?

Atsakymus į šiuos klausimus bus galima pamatyti savo akimis. Filmą Lietuvoje pristatantys kino platintojai „Garsų pasaulio įrašai“ kartu su žurnalu „Cosmopolitan“ ir kino teatrais „Forum Cinemas“ Lietuvoje organizuoja išankstinius „Šerloko Holmso“ seansus — intriguojančias kalėdines COSMO VIP PREMJERAS, kurių metu žiūrovų laukia staigmenos ir kalėdinės dovanos. Ypač — merginų, kurios į premjerą ateis apsirengusios XIX amžiaus Londono damų drabužiais arba į kiną ateis su... Šerloku Holmsu ir daktaru Vatsonu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje