Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2010 08 26

Populiari knyga „Pelėdų karalystės sargai“ persikelia į didįjį ekraną

Pripažintas kino režisierius Zackas Snyderis animacijoje debiutuoja su fantastiniu nuotykių filmu visai šeimai „Pelėdų karalystės sargai“ („Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole“). Tai istorija apie viduje slypintį didvyrį, pastatyta pagal Kathrynos Lasky knygas.
Filmas „Pelėdų karalystės sargai“
Filmas „Pelėdų karalystės sargai“. / Kadras iš filmo

Filmas pasakoja apie jauną pelėdžiuką Soreną, įkvėptą jo tėvo pasakojimų apie Pelėdų karalystės sargus – mistinę sparnuotų karių komandą, kuri kovėsi didingame mūšyje tam, kad apsaugotų pelėdų karalystę nuo Blogio.

Kol Sorenas svajoja vieną dieną prisijungti prie šių herojų, jo vyresnis brolis Kludas tik šaiposi iš šios minties ir siekia medžioti, skristi ir pavogti savo tėvo palankumą jaunesniajam broliui.

Kludo pavydas turi baisių pasekmių – abu pelėdžiukai nukrinta nuo medžių viršūnių tiesiai į Blogio nagus. Dabar tik Sorenas, kartu su kitų jaunų drąsių pelėdų pagalba, gali suorganizuoti bebaimį pabėgimą. Kartu jie pakyla virš jūros ir pro tirštą miglą ieško didžiojo medžio – legendinių pelėdų karalystės sargų namų. Sorenas viliasi nugalėti Blogį ir apsaugoti pelėdų karalystę.

Filmo herojus įgarsino Emily Barclay, Abbie Cornish, Emilie de Ravin, Ryano Kwanten, Jay Laga’aia, Miriam Margolyes, Helen Mirren, Samo Neillo, Geoffrey Rusho, Jimo Sturgesso, Hugo Weavingo ir Davido Wenhamo balsai.

Filmą „Pelėdų karalystės sargai“ režisavo Z.Snyderis. Scenarijų kino juostai parašė Sternas ir Johnas Orloffai. Filmas pastatytas pagal užsienyje populiarias Kathrynos Lasky noveles.

Filmą prodiusavo Zarehas Nalbandianas kartu su Donaldu De Line, Deboraha Snyder, Lionelu Wigramu, Chrisu DeFaria ir Kathryna Lasky. Jiems padėjo vykdomasis filmo prodiuseris Bruce‘as Bermanas.

Itin vizualų animacinį filmą visai šeimai pristato kino kompanija „Warner Bros“ kartu su kino kompanija „Village Roadshow Pictures“.

Filmas „Pelėdų karalystės sargai“ kinuose – nuo spalio 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius