Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 03

Prieš filmavimą Cameronas aktorius nusiuntė į džiungles

Režisierius Jamesas Cameronas, prieš pradėdamas filmuoti fantastinę juostą „Įsikūnijimas“, nusprendė aktorius nusiųsti į specialią stovyklą. Režisierius norėjo, kad aktoriai artimai susidraugautų ir sužinotų, koks iš tikro yra gyvenimas džiunglėse.
J.Cameronas ir S.Worthingtonas filmo „Įsikūnijimas“ filmavimo aikštelėje
J.Cameronas ir S.Worthingtonas filmo „Įsikūnijimas“ filmavimo aikštelėje / 20th Century Fox nuotr.
Temos: 1 Džiunglės

Nuo gruodžio 18 dienos pradedamas rodyti „Įsikūnijimas“ pasakoja apie žmonių ir fantastinių Pandoros planetos gyventojų susidūrimą stulbinančiose Pandoros džiunglėse.

„Havajuose mes atlikome eksperimentą. Tris dienas keliavome po džiungles, kur įrenginėjome stovyklavietes, kepėme žuvį ir gyvenome kaip pirmykščiai žmonės“, – pasakojo J. Cameronas, garsėjantis kompromisų nepripažįstančiu charakteriu.

Vienus iš pagrindinių vaidmenų „Įsikūnijime“ atlikusios aktores Sigourney Weaver ir Zoe Saldana patvirtino, kad tokia ekspedicija buvo išties puiki idėja ir padėjo savo kailiu patirti, ką reiškia gyventi natūralioje gamtoje.

„Ekspedicija mums davė daug patirties. Žinoma, Sigourney, Samas ir aš vaidinome filmavimo aikštelėje, tačiau prieš pradedant filmuotis mums reikėjo patirti, kas yra tikros džiunglės, ką reiškia jose vaikščioti ir apskritai būti“, – sakė Sigourney Weaver, po ilgos pertraukos vėl kartu bendradarbiaujanti su Jamesu Cameronu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius