-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 13

Prisidėk prie didžiausio kino festivalio Lietuvoje: prasideda „Kino pavasario“ savanorių atranka

Šiemet „Naujus vėjus“ žadantis „Kino pavasaris“ kviečia savanorius prisijungti prie komandos. Kiekvienais metais festivalis iš didžiulio būrio entuziastų atsirenka virš 200 savanorystei kine savo laiką pasiryžusių paskirti žmonių.
Festivalio savanoriai
Festivalio savanoriai / Organizatorių nuotr.

Norinčiųjų savanoriauti festivalyje paraiškų laukiama sausio 13–27 d. Užpildyti savanorio anketą galima ČIA.

„Savanoris yra tas, kuris trokšta gauti šiek tiek daugiau nei duoda gyvenimas. Tai – Lietuvos ateitis“, – praėjusiais metais apie savanorystę festivalio metu kalbėjo žymus lenktynininkas Benediktas Vanagas.

Savanoriai – tai labai svarbi „Kino pavasario“ dalis: jie bendrauja su žiūrovais, teikia informaciją apie filmus, yra atsakingi už šiltą svečių sutikimą, padeda daugelyje kitų festivalio organizavimo sričių bei yra vieni labiausiai matomų „Kino pavasario“ veidų.

Festivalis, savanoriaujantiems žmonėms suteikia galimybę realizuoti save, įgyti patirties dirbant su profesionalais bei drauge su jais prisidėti prie vieno svarbiausių Lietuvoje kino renginių.

Išlieka Savanorių padėkos diena

Praėjusiais metais, Savanorių padėkos dienos metu, „Kino pavasario“ žiūrovai, atėję į kino teatrą, galėjo sutikti info centre besidarbuojančią festivalio direktorę Vidą Ramaškienę, prie įėjimų į sales bilietus tikrinantį programos sudarytoją Edviną Pukštą ir kitus komandos narius, atliekančius savanoriams įprastus darbus.

Šiemet „Kino pavasario“ komanda vėl skirs dieną padėkoti savanoriams. Festivalio metu jie pasidalins nepamainomųjų pagalbininkų darbą. Tuo metu savanoriai galės atsipūsti, žiūrėti filmus, dalyvauti jų tobulėjimui skirtuose renginiuose, švęsti kino šventę.

Naujiena – savanorių moksleivių komanda

Šį kartą „Kino pavasaris“ prie festivalio įgyvendinimo leis prisidėti ir moksleiviams. Didžiausiam kino renginiui Lietuvoje svarbu savanorystės žinią perduoti kuo jaunesniems žmonėms.

Praėjusiais metais buvo surinkta ir daug prie festivalio prisidėjusi Senjorų savanorių grupė. Vyresnio amžiaus asmenis ir šiemet maloniai kviečiami savanoriauti ir skatinami registruotis bendra tvarka, pildant savanorio anketą.

2017 m. „Kino pavasario“ savanorių atranka vyks penkiuose miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Filmų programą rasite ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius