Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 31

Romantinė komedija „Meilė Niujorke“ sulauks tęsinio

Milžinišką populiarumą Rusijoje pelniusi ir Lietuvos žiūrovų šiltai sutikta romantinė komedija „Meilė Niujorke“ („Любовь в большом городе“) greičiausiai sulauks tęsinio.
Filipas Kirkorovas filme „Meilė Niujorke“
Filipas Kirkorovas filme „Meilė Niujorke“ / Kadras iš filmo

Apie tai išskirtiniame interviu žurnalui „Žmonės“ prasitarė lietuvių kilmės filmo režisierius Marius Balčiūnas-Weisbergas. Tiesa, kol kas jokių konkrečių detalių nei apie filmo siužetą, nei apie jame vaidinsiančius aktorius režisierius neatskleidė.

Tačiau filmo prodiuseriai teigia, kad veiksmas persikels į Rusiją (Maskvą ir Sankt Peterburgą), nes būtent į šiuos miestus ketina grįžti filmo „Meilė Niujorke“ herojai Artiomas ir Sauna. Įdomu, koks likimas laukia trečio veikėjo – Igorio – bei vaikinų išrinktųjų Nastios, Katios ir Alisos?

Nuoširdumu ir užvedančiais juokeliais žiūrovus sužavėjęs filmas pasakoja apie trijų jaunuolių meilės nuotykius viename romantiškiausių pasaulio megapolių. Kai vaikinus netikėtai ištinka didžiausia pasaulyje nelaimė – jų „mikės pūkuotukai“ atsisako lįsti į drevę, nes medus jų nebedomina – jie priversti ieškoti savo „aipodų“, oi, atleiskit, antipodų – merginų, kurių meilė išgydys paslaptingą negalią. Smagiai pasijuokti ir pasisemti teigiamų emocijų galite jau dabar, nes filmas Lietuvos kino teatruose rodomas nuo kovo 27 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius