Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 18

„Romuva“ kviečia nuotaikingai pratęsti šventes „Komedijų klube”

Kauno kino centras „Romuva“ žiūrovams paruošė šventinės nuotaikos užtaisą. Visus, norinčius pratęsti šventes su geru kinu ir smagia nuotaika, gruodžio 27–30 dienomis „Romuva“ pakvies į kalėdiškai jaukų „Komedijų klubą”.
Kadras iš filmo „Tobuli melagiai“
Kadras iš filmo „Tobuli melagiai“

Komedijų klubo repertuare – devyni kruopščiai atrinkti ryškūs ir labai skirtingi filmai, taigi kuo pasimėgauti ras ir norintys smagiai praleisti vakarą su lengva komedija, ir aštresnio humoro mėgėjai.

Žiūrovų laukia ne tik jau pažįstamos ir pamėgtos „Romuvos“ repertuaro komedijos, bet ir du specialiai „Komedijų klubui“ parengti seansai – kultinė romantinė komedija „Bridžitos Džouns dienoraštis“ bei į laukinius disko laikus nukelianti provokuojanti juosta „Pašėlusios naktys“. Prancūziško humoro mėgėjai galės rinktis net iš keturių filmų, tarp kurių – „Romuvos“ visų laikų mylimiausia žiūrovų komedija „(Ne)tikros prancūziškos vestuvės“.

Kadras iš filmo „Kalifornijos svajos“
Kadras iš filmo „Kalifornijos svajos“

Šiemet didžiausio populiarumo sulaukusi „Romuvos“ komedija „Tobuli melagiai“ nustebins netikėtais siužeto vingiais bei šmaikščiu požiūriu į painias porų santykių problemas. Nuo romantiškomis Holivudo miuziklų melodijomis skambančių „Kalifornijos svajų“ iki balkaniškų ritmų „Kartą rytų Europoje“ – nuobodžiauti tikrai nebus kada.

Sužvarbusiems sušilti ir pasivaišinti karšto vyno taure pasiūlys kino salėje įsikūręs kavinės „Kultūra“ baras. Jaukią atmosferą kurs ir žiūrovus pasitiksianti kalėdiškai papuošta kino salė. „Romuvos“ kino teatro akcentas – raudonas taškas – ypač ryškiai įsižiebs „Komedijų klube".

Bilietus rekomenduojame įsigyti iš anksto. Tai galite padaryti čia. Daugiau informacijos rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius