Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 08

„Romuvos“ kinas – jaukūs seansai keliasi į kino salę!

Naują sezoną Kauno kino centras „Romuva” pradėjo po atviru dangumi, o nuo šeštadienio filmų rodymą tęs kino salėje. Jau šį savaitgalį žiūrovų laukia net dvi premjeros ir susitikimas su filmo „Kartą rytų Europoje” režisieriumi.
„Romuvos“ kinas
„Romuvos“ kinas / Organizatorių nuotr.

„Šios vasaros kino seansai pranoko visus mūsų lūkesčius! Tikimės, kad ir žiūrovams patiko dar didesnis ekranas ir dar daugiau filmų, nei praėjusiais metais. Pristatėme mūsų mylimus kino festivalius, įgyvendinome tris kartus daugiau seansų, ir pirmą kartą organizavome filmų retrospektyvą. Vis gi smagiausia buvo po seansų matyti laimingus žiūrovų veidus!” – įspūdžiais dalinasi Kauno kino centro „Romuva” kino programų koordinatorė Judita Ragauskaitė. „Šių metų lauko kino repertuaras buvo labai įvairus, toks pats įvairus repertuaras žiūrovų lauks ir mūsų laikinojoje „Romuvos” kino salėje jau nuo šeštadienio” – žada J.Ragauskaitė.

Organizatorių nuotr./„Romuvos“ kinas
Organizatorių nuotr./„Romuvos“ kinas

Nors baigiasi vasariški kino seansai prie Kauno pilies ir „Romuvos” lauko kino salėje – kino centro veikla dar tik įsivažiuoja! Jau rytoj kino teatrą aplankys Igoris Cobileanskis, komedijos „Kartą rytų Europoje” režisierius. Rytų Europos verslo ypatumai prajuokins iki ašarų, o po seanso susipažinsite su filmo kūrėju ir jo istorijomis iš filmavimo aikštelės. Taip pat bus pristatyti naujausi repertuaro filmai prancūziška komedija „(Ne)laukti svečiai“ ir lietuvių kūrėjų dokumentinis filmas „Siena: tarp rytų ir vakarų“.

„Romuvoje” ir toliau bus pristatomi naujausi art-house filmai ir kino klasika, svečiuosis įvairūs kino festivaliai, vyks išskirtiniai kino renginiai. Jau kitą savaitę žiūrovus stebins kino klasika tapęs miuziklas „Kabaretas”, taip pat į Kauną atvyks ankstyvojo kino festivalis „Pirmoji Banga”. Rugsėjo 15-17 dienomis „Romuvoje” bus galima pamatyti neatrastus XX a. pradžios filmus, kai kuriems iš jų seanso metu bus kuriamas gyvo garso takelis.

Kol vyksta “Romuvos” pastato rekonstrukcija, kino centras tęsią veiklą antrais namais tapusioje, laikinojoje kino salėje, adresu Kęstučio g. 62.

Kino centro repertuarą galite rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius