-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 11

Rudenį pasirodys „Jonas Brothers“ kompiuterinis žaidimas

„Disney Interactive Studios“ kuria kompiuterinį žaidimą, kuriame naują amplua išmėgins muzikos grupės „Jonas Brothers“ nariai. „Nintendo DS“ konsolėms skirtas žaidimas „Jonas“ bus paremtas nauju brolių grupės televizijos šou. Žaidėjai galės valdyti bet kurio pasirinkto grupės nario veiksmus, kontroliuoti asmeninius poelgius, valdyti personažus per koncertus, atlikti namų darbus, valdyti brolių santykius su draugais ir šeima.
Grupės „Jonas Brothers“ koncertas
Grupės „Jonas Brothers“ koncertas / Akimirka iš koncerto

„Žaidimas sukurtas taip, kad gerbėjai turėtų papildomų užduočių. Taip pat jie gaus papildomą priėjimą prie grupės narių kontroliuodami jų muziką, aprangos stilių ir valdydami kasdienius gyvenimus“, – pasakojo „Disney Interactive“ atstovas.

Žaidimo pradžioje reikės valdyti brolių kasdienius veiksmus, bus leista tyrinėti ne tik koncertų sales, bet ir tokius objektus kaip mokykla ar gaisrinė. Bus netgi galimybė koreguoti brolių spintos turinį bei nuspręsti, kokius drabužius jie vilkės eilinę dieną, or kokius – per koncertus.

Žaidėjui progresuojant bus leista naudotis muzikos užrašais, tobulinti gitaras ir gauti priėjimą prie dainų iš pasirodymų. Žaidimas taip pat turės sąsają su internetiniu serveriu, kur žaidėjai galės bendrauti ir gauti prieigą prie ypatingų žaidimo daiktų.

„Jonas“ nėra pirmasis kompiuterinis žaidimas, paremtas muzikiniu filmu ar televizijos šou. „Disney“ jau yra išleidę gerbėjų dėmesio sulaukusią seriją „Hannah Montana“ vaizdo žaidimų. Taip pat  kuriamas muzikinis „Wizards of Waverly Place“ vaizdo žaidimas.

Trimatis „Jonas Brothers“ pasaulinio turo filmas-koncertas „Forum Cinemas“ kino teatruose pradedamas rodyti jau birželio 12 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius