Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 05

Ruošdamasi vaidmeniui filme apie Šerloką Holmsą, Noomi Rapace aplankė čigonus

Viename laukiamiausių šių metų filmų – prieš pat Naujuosius pasirodysiančiame naujajame Guy Ritchie veiksmo trileryje „Šerlokas Holmsas 2: šešėlių žaidimas“ – pasirodys žinoma švedų aktorė Noomi Rapace.
Filmo „Šerlokas Holmsas 2: šešėlių žaidimas“
Filmo „Šerlokas Holmsas 2: šešėlių žaidimas“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Noomi Rapace

Ją žiūrovai geriausiai pažįsta kaip pagrindinę heroję Lisbetą Salander filmuose „Mergina su drakono tatuiruote“, „Mergina, kuri žaidė su ugnimi“ ir „Mergina, kuri užkliudė širšių lizdą“, sukurtuose pagal Stiego Larssono „Tūkstantmečio“ trilogiją.

31-erių N.Rapace Cinematical.com pasakojo filme „Šerlokas Holmsas 2: šešėlių žaidimas“ vaidinsianti tikrą čigonę.

„Ji keliautoja, ji kieta – nors truputį pamišusi, bet man ji patinka, tad puikiai leidau laiką“, – sakė aktorė. Vaidmuo G.Ritchie filme – švedų aktorei pirmasis didelio masto holivudinis filmas.

N.Rapace į savo darbą žvelgia labai atsakingai, tad moteris prisipažino, kad nepaisydama nuotaikingo ir energingo scenarijaus, daug dirbo papildomai – tą ji darė norėdama geriau pažinti ir sukurti autentišką heroję.

„Domėjausi čigonais. Lankiausi Paryžiuje, kur aplankiau čigonų stovyklavietę, keliavau į Transilvaniją Rumunijoje, kur stebėjau, kaip iš tiesų jie gyvena. Čigonai neturtingi, tad per daugybę metų mažai pasikeitė, išlaikė tradicijas. Nuvykusi į Rumuniją, supratau, kad jų gyvenimas kone toks pats kaip prieš šimtus metų, taip pat daug klausiausi jų muzikos, mokiausi šokti ir dainuoti“, – pasakojo N.Rapace.

Nors filmo „Šerlokas Holmsas 2: šešėlių žaidimas“ siužeto detalės kruopščiai slepiamos, švedų aktorė patikino, kad jame bus išlaikyta panaši nuotaika kaip 2009-aisiais pristatytoje pirmojoje dalyje.

Prancūze čigone Sim kino juostoje virtusi N.Rapace nekomentavo, kodėl G.Ritchie pasirinko šiaurietę atlikti tokį vaidmenį. Daugeliui žinoma, kad švedai, kaip ir kiti skandinavai, pasižymi kur kas santūresniu būdu nei pietiečiai ar patrakę klajokliai čigonai. Beje, jau kitų metų pradžioje pasauliui bus pristatyta Holivude sukurta filmo „Mergina su drakono tatuiruote“ versija. Joje N.Rapace pakeitė jauna aktorė Rooney Mara.

Filme „Šerlokas Holmsas 2: šešėlių žaidimas“ garsiajam detektyvui, kurį įkūnys Robertas Downey jaunesnysis ir jo partneriui daktarui Vatsonui, kurį vaidina Jude‘as Law, teks susigrumti su piktavaliu genijumi profesoriumi Moriarčiu. Įtraukiančią išskirtinių protų kovą Lietuvos kino teatruose galima išvysti nuo gruodžio 30-osios.

VIDEO: ŠERLOKAS HOLMSAS 2. Šešėlių žaidimas - lietuviškai titruotas filmo anonsas 2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius