Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 03

Russellas Crowe: „Filmuotis „Robine Hude“ buvo baugu“

Aktorius Russellas Crowe tikino bijojęs dėl savo saugumo, kai filmavosi naujajame režisieriaus Ridley Scotto filme „Robinas Hudas“.
Russellas Crowe
Russellas Crowe / „Scanpix“ nuotr.

45-erių australų aktorius Showbizspy.com tvirtino, kad mūšio scenos kino juostoje buvo kur kas kraupesnės nei jam „Oskarą“ pelniusiame garsiame filme „Gladiatorius“. Maža to, netrūko tikrų sužalojimų.

„Buvo tikrai baugu. Vienu metu 15 žmonių buvo dėl sužeidimų išnešti iš mūšio lauko. Vienam vaikinui buvo ietimi išdurta akis, kitas susilaužė ranką ir koją, kai nukrito nuo žirgo. Daugeliui buvo apmalšintas entuziazmas, nes tai, kas vyko, buvo nevaldoma, netrūko smurto. Tikra beprotybė“, – pasakojo aktorius.

Anot R.Crowe, filmuojant efektingas scenas aktoriams teko gerokai paprakaituoti. „Filmo užmojis didžiulis. Yra toks epizodas, kai 130 žirgų šoliuoja visu greičiu ir susigrumia su 600 vyrų. Kiekvienas vyras, sėdintis ant žirgo, turėjo atlikti mažiausiai pusę tuzino mūšio judesių, kol galėdavo apsisukti ir šuoliuoti atgal“, – tikino R.Crowe.

„Robinas Hudas“ ekranus turėtų pasiekti šių metų gegužę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius