Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 24 /2014 11 25

Sunkios būklės rusų kino legenda Eldaras Riazanovas – reanimacijoje

Garsus rusų kino režisierius, poetas, dainų tekstų autorius 87 metų Eldaras Riazanovas pirmadienį skubiai paguldytas į ligoninę, nes įtarta, jog jis patyrė insultą. Antradienį pranešama, kad sunkios būklės kino režisierius gydomas reanimacijoje.
Eldaras Riazanovas
Eldaras Riazanovas / „Wikimedia Commons“ nuotr.
Temos: 2 Rusija Insultas

Pranešama, kad 87-ąjį gimtadienį prieš kelias dienas atšventęs režisierius sunkios būklės paguldytas į ligoninę. Iš pradžių E.Riazanovo šeimai artimi šaltiniai tikino, kad nieko baisaus nenutiko, jis į ligoninę paguldytas tik dėl to, jog medikai norėjo apsidrausti ir atlikti tyrimus. Režisierius, ruošdamasis į ligoninę, esą buvo geros nuotaikos ir net juokavo.

Tačiau antradienį „RIA Novosti“ pranešė, kad į N.Burdenkos neurochirurgijos instituto ligoninę paguldyto E.Riazanovo būklė stabili, bet sunki. Ligoninės atstovai pranešė, kad 87 metų kino legenda gydomas reanimacijoje, jo būklė sunki.

E. Riazanovas buvo vienas iš pirmojo tarybinio plačiaekranio filmo-reviu „Pavasario balsai“ – kūrėjų. Jis taip pat sukūrė komedijas „Karnavalo naktis“, „Mergina be adreso“,  „Husarų baladė“,  „Duokite skundų knygą“, „Nepaprasti italų nuotykiai Rusijoje“,  „Kaip kūrė Robinzoną“, „Žmogus iš niekur“ ir  „Saugokis automobilio“.  Taip pat režisavo tokius filmus kaip „Sėkmės zigzagas“, „Seniai – plėšikai“, „Likimo ironija, arba po pirties“, „Tarnybinis romanas“, „Stotis dviem“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius