-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 15

Savaitgalį skirkite humorui

Iš visų gyvūnų tik žmonės gali džiaugtis humoro jausmu ir išskirtine savybe patirti malonumą juoktis. Tuo jau pasinaudojo visi, kurie ketvirtadienį dalyvavo „Viasat“ kino komedijų festivalio atidaryme ir turėjo progą stebėti laidos „Dar pažiūrėsim“ komandą, krečiančią pokštus gyvai – tiesiog kino teatro scenoje. Šį savaitgalį ir toliau galėsite tikrintis humoro jausmą, užsukę į festivalio filmų seansus.
Micmacs à tire-larigot 05
Micmacs à tire-larigot 05 / Kadras iš filmo
Temos: 1 Komedija

Šį savaitgalį rekomenduojame pažiūrėti šiuos filmus:

„Širdžių daužytojas“ – prancūziškai lengva, bet ne per saldi romantinė komedija su mielais prancūzų aktoriais Romainu Duris ir Vanessa Paradis. Kaip ir dera romantinei komedijai, sukonstruojamas meilės trikampis, kurio kampuose – patraukli turtuolio duktė, būsimas jos vyras britas, nepatinkantis būsimam uošviui, ir profesionalus širdžių daužytojas, dirbantis pagal užsakymą.  Kaip manote, ar profesionalas sulaužys pagrindinę savo darbo taisyklę neįsimylėti klientės? Šaltą rudens vakarą žiūrint šią komediją jus tikrai sušildys saulėtos Prancūzijos rivjeros vaizdai ir norstalgiška, bet juokinga devinto dešimtmečio muzika.

„Misija: Londonas“ – talentingas bulgarų būdas pasijuokti iš savęs ir iš Didžiosios Britanijos aristokratijos bei įžymybių kulto. Naujai paskirtas Bulgarijos ambasadorius Londone privalo įsiteikti Bulgarijos prezidentienei ir surengti ambasadoje tokį priėmimą, kuriame dalyvautų pati Anglijos karalienė – prezidento žmonai būtina auditorija savo naujiesiems apdarams parodyti, supažindinti su įspūdinga bulgariška kultūra ir, svarbiausia, kad apie tai rašytų spauda. Bet bulgarai nebūtų bulgarai, jei ambasadoje neužsiimtų kontrabanda, nevogtų valstybės turto ir iš nežinojimo nunusisamdytų bendrovės, dirbančios pornografijos versle. Šis filmas surinko daugiau nei 350 tūkst. bilietų Bulgarijos kino teatruose. Tikėtina, kad jį įvetins ir lietuviai komedijų gerbėjai.

Prancūziška komedija „Mikmakai“ – tai medus akims ir skausmas jūsų pilvo presui nuo nuolatinio juoko. Šio filmo režisierius Jeano Pierre'o Jeunet jau įrodė, kad jo fantazija beribė, savo garsiąja juosta „Amelija iš Monmartro“. „Mikmakuose“ jis, matyt, dar kartą nustebino save ir žiūrovus pribloškia delikatesišku vaizdu, iš kojų verčiančiais scenarijaus posūkiais ir švelnia, humoristine ironija ginklų pramonei. Šiam filmui režisierius ir scenarijaus autorius kaupėsi net penkerius metus ir iššovė į šlovę 2009 m. Toronto kino festivalyje – „Mikmakai“ užėmė antrą vietą publikos simpatijų prizo dalybose. Kvietimus į Londono, Honkongo, San Francisko, Sofijos, Guadalacharos, Rio de Žaneiro, Lisabonos, Niujorko kino festivalius užsitikrinusią fantastišką veiksmo komediją Prancūzijos kino teatruose aplankė daugiau nei 1,3 mln. žiūrovų.

Kino festivalio repertuaras ir kita informacija – www.komedijufestivalis.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius