Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 02

Sėkmingai startavusiai „Laiko kilpai“ jau prognozuojamas filmo tęsinys

Praėjusį penktadienį Lietuvos kino teatruose įvyko pasaulinė filmo „Laiko kilpa“ („Looper“) premjera. Ši ką tik startavusi naujausia režisieriaus Riano Johansono juosta tapo žiūrimiausiu savaitgalio filmu Lietuvoje. Pagal lankomumą ir surinktas pajamas šį savaitgalį „Laiko kilpa“ aplenkė naujausią Woody Aleno romantišką juostą bei grandioziškai pristatytą dokumentinį filmą apie Lietuvos krepšinio legendas. TOP sąraše filmas pirmoje vietoje.
Bruce’as Willisas filme „Laiko kilpa“
Bruce’as Willisas filme „Laiko kilpa“ / „Top Film Baltic“ nuotr.

Po sėkmingos premjeros „Laiko kilpa“ sulaukė ypač palankių užsienio kino kritikų atsiliepimų.

O pagrindinius vaidmenis sukūrę aktoriai Josephas Gordonas Levittas ir Bruce'as Willisas tapo kritikų numylėtiniais.

Užsienio žiniasklaida rašo, kad itin sėkmingai kino teatruose pasirodžiusios „Laiko kilpos“ sėkmė privertė susimąstyti apie šio fantastinio trilerio tęsinį.

„Labai džiaugiuosi, kad žmonės susidomėjo „Laiko kilpos“ istorija. Tačiau aš visą savo idėją perkėliau į šį filmą ir tęsinio kurti neketinu“, – prisipažino režisierius. Tačiau R.Johnsonas neslėpė, kad kino kompanija, turinti visas teises į šį filmą, iš tiesų neatmeta galimybės kurti „Laiko kilpos“ tęsinio.

„Laiko kilpa“ pasakoja, kaip netolimoje ateityje, kurioje jau įmanoma keliauti laiku, nusikaltėlių grupuotės randa būdą atsikratyti neparankių žmonių. Jie išsiunčiami atgal į praeitį. Dabartyje juos pasitinka specialiai paruošti žudikai, nužudantys auką ir atsikratantys kūno, taip ištrinant nelaimingąjį iš istorijos. Tokį darbą dirba Džo (akt. J.Gordonas-Levittas), kuriam puikiai sekasi. Gyvenimas nerealus, pinigų vis daugėja, kol vieną dieną Džo gauna užsakymą nužudyti... save patį atsiųsta iš ateities (akt. B.Willis’as).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius