Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 15

„Seksas ir miestas“ ir trečią savaitę išlieka lankomiausias filmas Didžiojoje Britanijoje

Praėjusį mėnesį pradėtas rodyti kino filmo „Seksas ir miestas“ tęsinys trečią savaitę išlieka lankomiausias Didžiojoje Britanijoje.
Filmas „Seksas ir miestas 2“
Filmas „Seksas ir miestas 2“ / Kadras iš filmo

Režisieriaus Michaelio Patricko Kingo filmas, kuriame vėl vaidina aktorės Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon ir Kristin Davis jau uždirbo 1,48 mln. svarų (4,15 mln.litų), antradienį skelbia „Screen International“.

Nepaisant niekinančių kritikų vertinimų, vien per pirmąsias tris demonstracijos dienas juosta uždirbo 6,1 mln. svarų (24,9 mln.litų).

Antroje lankomiausių kino filmų vietoje liko Romeo ir Džiuljetos istorijos įkvėpta juosta „Laiškai Džiuljetai“.

Anksčiau pirmavęs 3D formato miuziklas „Gatvės šokiai“ šią savaitę nukrito į trečią vietą, o filmas „Persijos princas. Laiko smiltys“, kuriame vaidina Jake'as Gyllenhaalas, Benas Kingsley ir Gemma Arterton, iš trečios nusileido į ketvirtą vietą.

Ką tik pasirodęs filmas apie korupciją policijoje „Bruklino geriausieji“, kuriame vaidina Donas Cheadle'as, Richardas Gere'as ir Wesley Snipes, praėjusią savaitę lentelėje užėmė penktą vietą.

 Nauja 2007 metų britų komedijos „Mirtis per laidotuves“ to paties pavadinimo Holivudo versija nukrito į šeštąją vietą, o komedija visai šeimai „Dantukų fėja“ – į septintąją.

Į aštuntą iš penktos nukrito režisieriaus Ridley Scotto juosta apie Robiną Hudą. Netikėtai oro uoste sutiktos meilės istorija „Ji man – ne pora“ smuko iš aštuntos į devintą vietą.

Dešimtoje vietoje atsidūrė iš septintos per savaitę nukritusi juosta „4.3.2.1“, pasakojanti apie skirtingas keturias merginas, kurios netikėtai įsivelia į deimantų vagystę. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius