TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2008 08 20

Selma Blair tikina nesanti lesbietė

Aktorė Selma Blair tikisi, kad šįkart galutinai padėjo tašką klaidinančiam įvaizdžiui. Tamsiaplaukė amerikietė, nuolat sulaukianti ypatingo dėmesio iš lesbiečių, mano, jog naujausias vaidmuo įtikins, kad ji nėra lesbietė.
Filmas „Pragaro vaikis“
Filmas „Pragaro vaikis“ / „Forum cinemas“ nuotr.

Juk juostoje „Pragaro vaikis: aukso armija“ aktorės meilės objektu tapo ne kas kitas, o išties įsimintinos išvaizdos Pragaro vaikis, bandantis sustabdyti iš anapusinio pasaulio besiveržiančius monstrus. Selma Blair, atliekanti vieną iš pagrindinių vaidmenų minėtame filme, tvirtina neturinti nieko prieš homoseksualius asmenis, tačiau didelis lesbiečių dėmesys ją trikdo, mat aktorė yra tradicinės orientacijos.

Pasak garsenybės, viskas prasidėjo nuo 1999 m. juostos „Žiaurūs žaidimai“, kur ji pasibučiavo su Sarah Michelle Gellar. Vėliau sekė bučiniai su moterimi filmuose „Meilės puota“ ir dar tik kino ekranus išvysiančiose „Vairavimo pamokose“. Galiausiai žibalo į ugnį įpylė 2006-aisiais įvykusios S. Blair skyrybos su vyru.

„Ekrane teko bučiuotis su trim aktorėmis, tačiau realiame gyvenime visiškai neturiu lesbietiškos meilės patirties. Kai mano draugės lesbietės sako, jog yra mane įsimylėjusios, tai visada mane šokiruoja“, – sako Selma Blair, niekaip negalinti suprasti, kodėl tarp jos gerbėjų yra tiek daug lesbiečių.

Seksualioji Selma Blair ir krūva įspūdingos išvaizdos personažų – veiksmo filme „Pragaro vaikis: aukso armija“! Premjera Lietuvoje – rugpjūčio 22 dieną!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius