-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2022 11 07

Širdžiai mielos istorijos ir paslaptingos žmogžudystės - naujos epochinės dramos, kurias verta žiūrėti šį mėnesį

Naujas mėnuo, naujos Epic Drama aukščiausios kokybės epochinės dramos, kuras būtinai įtraukite į savo žiūrimų serialų sąrašą.
Širdžiai mielos istorijos ir paslaptingos žmogžudystės - naujos epochinės dramos, kurias verta žiūrėti šį mėnesį
Širdžiai mielos istorijos ir paslaptingos žmogžudystės - naujos epochinės dramos, kurias verta žiūrėti šį mėnesį / Epic Drama nuotr.
Temos: 2 Drama Serialas

Į Epic Drama grįžta populiarusis serialas „Visi sutvėrimai – dideli ir maži”

Kaiskite virdulį! Šį lapkritį į Epic Drama eterį su nauju sezonu grįžta serialas „Visi sutvėrimai – dideli ir maži"! Neseniai Jungtinėje Karalystėje įvykusią trečiojo sezono premjerą gerbėjai socialiniuose tinkluose įvertino puikiai: „švelnus, juokingas, širdžiai mielas serialas", „nuostabus ir atpalaiduojantis", „puiki pramoga" ir „tikra atgaiva šiais neramiais laikais". Taigi, kai oras ima alsuoti žvarba, o iš spintos gilumos traukiami šilti megztiniai, nusispirkite šlepetes, patogiai įsitaisykite ir mėgaukitės naujomis „Visi sutvėrimai – dideli ir maži" serijomis.

Epic Drama nuotr./Serialas „Visi sutvėrimai – dideli ir maži”
Epic Drama nuotr./Serialas „Visi sutvėrimai – dideli ir maži”

Trečiajame populiarios klasikinės dramos sezone Deilo regionui iškyla dar vieno pasaulinio karo grėsmė. Šiaurės Jorkšyro grafystės Daroubio gyventojų, ypač Džeimso ir Helenos, laukia permainos, nes jie pradeda naują, jaudinantį gyvenimo etapą. Trečiasis sezonas prasideda 1939 m. pavasarį, Džeimsas ir Helena ruošiasi žengti prie altoriaus. Įgijęs naują verslo dalį, Džeimsas bando išplėsti veterinarijos praktiką, prisijungdamas prie vyriausybinės programos, skirtos galvijų tuberkuliozės tyrimams atlikti. Iniciatyva gerai apmokama, tačiau į ją įtariai žiūri vietos ūkininkai, kuriems tai atrodo rizikinga, mat nustačius teigiamą atvejį jų ūkiai bus uždaryti. Visi sutvėrimai – dideli ir maži" trečiojo sezono premjera - tik per Epic Drama, nuo lapkričio 7 d., pirmadieniais 22.00.

VIDEO: Į Epic Drama grįžta populiarusis serialas „Visi sutvėrimai – dideli ir maži”

Eliza Skarlet grįžta su nauju „Panelė Skarlet ir hercogas" sezonu

Jei mėgstate gerus žmogžudysčių detektyvus, tokius kaip „Mis Marpl" ar „Detektyvė Fišer“, tuomet jums tikrai patiks „Panelė Skarlet ir hercogas"! Keitė Filips ir Stiuartas Martinas, nuolat tarpusavy besivaržantys detektyvai sugrįžta su nauju „Panelė Skarlet ir hercogas" sezonu, pateikdami gausybę intriguojančių bylų, kurių veiksmas vyksta Viktorijos laikų Londone. Antrajame pripažintos kriminalinės dramos sezone Keitė Filips („Vilko halė“ "Wolf Hall") vaidina liūdnai pagarsėjusią privačią detektyvę Elizą Scarlet, o Stiuartas Martinas („Medičiai") - jos pagarsėjusį karštakošį draugą, Skotland Jardo inspektorių Viljamą „Hercogą" Velingtoną.

Epic Drama nuotr./„Panelė Skarlet ir hercogas"
Epic Drama nuotr./„Panelė Skarlet ir hercogas"

Korsetų, skrybėlių ir griežto patriarchato epochoje Eliza Skarlet yra pirmoji Anglijoje privati detektyvė. Ja didžiuotis gali visa moterų giminė, mat ji, ko gero, geriausia šalies detektyvė. Savo ruožtu hercogas yra gimęs gliaudyti painiausius nusikaltimus ir jam lemta užimti aukštas pareigas Skotland Jarde. Be pagalbininko (arba trukdytojo) hercogo, Elizai dar talkina nusikalstamo pasaulio atstovas Mozė (Ansu Kabia, „Ugnies pasaulis"), išmintingoji namų tvarkytoja Aivė (Cathy Belton, „Paslėpti turtai") ir jaunoji draugė bei protežė Hatė (Jessie Cave, „Haris Poteris").

Epic Drama nuotr./„Panelė Skarlet ir hercogas"
Epic Drama nuotr./„Panelė Skarlet ir hercogas"

Naujajame sezone laukia daugybė tyrimų, tarp kurių - dingusio Čarlzo Darvino piešinio paieškos, žmogžudystė, kuri, kaip Eliza pastebi, atkartoja paslaptingo romano siužetą, apsinuodijimo įvairiais produktais schema ir kapų plėšimo sąmokslas. Ji taip pat padeda Hatei pasidomėti būsimais jaunikiais, kuriuos jai taip perša jos įkyruolė teta (Helen Norton, „Spragėsiai") ir galiausiai įsivelia į skandalus. Eliza taip gerai atlieka savo darbą, kad konkuruojanti detektyvų agentūra, kuriai vadovauja Patrikas Nešas (Felix Scott, "Grantčesteris"), net bando ją įkalbėti prisijungti prie jų kontoros. Jei tik hercogas imtų į ją žiūrėti rimčiau! „Panelė Skarlet ir hercogas“ grįžta su dar šmaikštesniu, romantiškesniu ir paslaptingesniu antruoju sezonu, tik per Epic Drama nuo lapkričio 15 d., antradieniais 22.00.

Daugiau informacijos rasite Facebook

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius