Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 27

Šįvakar „Lofte“ – trumpametražiai filmai ir „Auksinio scenos kryžiaus“ nominantės pasirodymas

Vasario 27 dieną Vilniaus menų fabrike „Loftas“ prigęs šviesos – ekranuose sužibs interaktyvus trumpametražių filmų festivalis „Future Shorts“. Šiandien „Lofte“ bus pristatytas „Future Shorts“ žiemos sezonas, kuriame žiūrovų laukia aštuonių trumpametražių filmų premjeros iš visos Europos.
Kadras iš trumpametražio „Love “
Kadras iš trumpametražio „Love “ / Organizatorių nuotr.

Kino žiūrovų vakare laukia pažintis ne tik su aštuoniomis intriguojančiomis trumpametražėmis istorijomis, bet ir ir šiuolaikiniu šokiu. Filmus „Lofte“ palydės „Auksinio scenos kryžiaus“ nominantės šokėjos ir choreografės Miglės Praniauskaitės ir jos grupės pop up šokio pasirodymas.

Šiandien programoje žiūrovų laukia pažintis Irina, kuri blaškosi tarp dviejų vyrų bulgarų filme „Parking“, tėvo ir sūnaus kelionė į futbolo rungtynes Prancūzijoje britų dramoje „Coatch“, baimės ir gėdos neįveikti iššūkio istorija filme „Ten Meter Tower“, jauno violančelininko drama olandų filme „Hold On“ ir daug kitų įdomių istorijų.

Rytoj, vasario 28 d., „Future Shorts“ žiemos sezonas iškeliaus į Druskininkus, kovo 2 d. į Birštoną ir Elektrėnus, o kovo 3-ąją savo kelionę pabaigs Anykščiuose.

Filmai bus rodomi anglų kalba su angliškais subtitrais. Projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Lietuvos Respublikos kultūros ministerija.

Daugiau informacijos – ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius