Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 07

„Skalvijoje“ – nemokamas kino seansas šeimoms

Lapkričio 10 d., 11 val., kino centre „Skalvija“ Vilniuje vyks nemokamas kino seansas šeimoms.
Skalvija
„Skalvija“ / BFL/Tomas Urbelionis

Jo metu bus parodyti vaikų kūrybinėse dirbtuvėse sukurti du animaciniai ir vienas trumpametražis filmas.

Po jų žiūrovai taip pat galės pasižiūrėti filmą „Krokodilai“ apie berniuką, kuris bando pritapti naujoje vietoje ir susirasti draugų.

Spalio 29–31 d. kompanija „Samsung“, įgyvendindama socialinės programos „Hope for Youth“ veiklas, organizavo kūrybines kino dirbtuves SOS vaikų kaimų Šeimų stiprinimo ir dienos centro vaikams.

Dirbdami grupėse su kino profesionalais vaikai per tris dienas sukūrė du animacinius ir vieną trumpametražį filmą. Vaikai patys kūrė filmų scenarijus, dekoracijas, animacinių filmų personažus lipdė iš plastilino, filmavo, montavo ir įrašinėjo garsą.
 

Dirbtuvėse dalyvavo įvairaus amžiaus vaikai. Mažieji dirbdami su animatoriais sukūrė animacinius filmus „Mėnulio pilnatis“ ir „Nuotykiai kosmose“, kuriuose pasakojami gyvūnėlių nuotykiai.

Vyresnieji vaikai, padedami profesionalaus kino režisieriaus, nufilmavo filmą „Neperšokęs griovio, nesakyk op“, kuriame analizavo jaunuoliams aktualius kasdienius klausimus.

Šeštadienio rytą vaikai kviečia praleisti kine su šeima ir ne tik pamatyti jų darbo rezultatus, bet ir pasižiūrėti smagų filmą visai šeimai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius