Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 17

Skelbiami nauji seansai į geriausių pasaulio reklamų peržiūrą Vilniuje

Geriausių pasaulio reklamų peržiūra, lapkričio 18 d., 22 val. tuo pačiu metu vyksianti penkiuose Lietuvos miestuose, sulaukė ypatingo žiūrovų susidomėjimo.
Kanų liūtai 2009
Kanų liūtai 2009 / Miglės Morkūnaitės nuotr.

Į šį ketvirtadienį Vilniaus kino centro „Forum Cinemas Vingis“ 6-se salėse rodomą seansą bilietai buvo išparduoti likus dviems dienoms iki renginio. 1,5 val. trukmės programą, sudarytą iš prestižinius „Kanų liūtų“ apdovanojimus šiemet pelniusių reklaminių vaizdo klipų, panoro pamatyti jau beveik 1500 vilniečių. Dėl stulbinančio programos „Geriausios 2009 metų reklamos“ populiarumo nuspręsta lapkričio 19 d. surengti du papildomus seansus.

Vilniaus tarptautinio kino festivalio „Kino pavasaris” vykdančiojo direktoriaus Algirdo Ramaškos teigimu, tokį neįtikėtiną susidomėjimą reklamos naktimi šiemet lėmė praėjusių metų renginių sėkmė: „atrodo, kad tie, kurie buvo pernai, šiemet jau įsigijo bilietus ir ateis ne vieni – atsives draugų”.

A. Ramaška įsitikinęs, jog kasmet vykstanti geriausių pasaulio reklamų peržiūra įdomi ne tik reklamos rinkos profesionalams, bet ir eiliniams žiūrovams – vieniems seansas turėtų sužadinti kūrybingumą, kitiems – atverti naują, dar nepažintą reklamos pusę.

„Tai nebus ta reklama, kurią kasdien matome per televiziją. Tai bus reklama, kurią drąsiai galima vadinti menu“, – sako „Kanų liūtų“ festivaliui Lietuvoje atstovaujančio laikraščio „15 min“ rinkodaros vadovas Arnoldas Rogoznyj. Šių metų „Kanų liūtų“ reklamos festivaliui buvo pateikta beveik 23 tūkstančiai darbų iš 86 valstybių. Labiausiai žiuri sužavėjusios reklamos bus pristatytos Lietuvoje jau šią savaitę.

Nuo 2007 m. oficialiu festivalio atstovu Lietuvoje tapus nemokamam laikraščiui „15 min“, mūsų šalyje kasmet organizuojamos geriausių reklamų peržiūros. Šiemet, kaip ir kiekvienais metais, netruks staigmenų žiūrovams – Vilniuje bus siūloma tapti reklaminio klipo herojais ir nusifilmuoti socialinėje reklamoje.

Geriausios 2009 m. pasaulio reklamos seansas bus rodoma Vilniuje, Kaune, Panevėžyje bei Šiauliuose kino teatruose ,„Forum Cinemas“ ir Klaipėdoje, kino teatre „Cinamon“ lapkričio 18 dieną, 22 val.

Papildomi seansai Vilniuje numatomi lapkričio 19 dieną, 19 val. ir 21 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius