-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 19

Statys filmą pagal Bruce'o Lee scenarijų

Daugybės legendinio kovos menų meistro Bruce‘o Lee gerbėjų džiaugsmui, paskelbta, kad Holivude bus kuriamas filmas pagal jo paskutinį scenarijų.
Plakatas, reklamuojantis filmą su Bruce'u Lee
Plakatas, reklamuojantis filmą su Bruce'u Lee / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bruce’as Lee

Kaip pranešė Variety.com, ketinimą panaudoti B.Lee scenarijų, parašytą visai prieš pat jo mirtį, paskelbė būsimos kino juostos prodiuseris Paulas Maslansky. Žinomiausias jo projektas – viena iš „Policijos akademijos“ serijų.

Kaip teigė prodiuseris, „epinis nuotykių filmas su Rytų kovos menų elementais pateiks žiūrovams originalią ir filosofišką koncepciją, kurios autorius yra Bruce‘as Lee“. Jis atskleidė ir filmo pavadinimą – „Tylioji fleita“ (angl. „The Silent Flute“). Prodiuserio nuomone, kino juosta taps apie kovos menus kuriamų filmų žanro atradimu.

Šis 1973-iaisiais B.Lee parašyto scenarijaus perkėlimas į ekraną nėra pirmasis prodiuserio bandymas kurti kiną apie aktoriaus, filosofo ir kovos menų meistro idėjas. 1978-aisiais jis susuko filmą „Circle of Iron“, kuris buvo paremtas B.Lee filosofija, tačiau didelės sėkmės nesulaukė. Vaidmuo, kurį filme ketino atlikti pats B.Lee, buvo patikėtas Davidui Carradine‘ui. Su juo kino juostoje pasirodė kolegos Christopheris Lee bei Roddy McDowallas.

Kol kas tiksliai nenurodoma, kada prasidės naujojo P.Maslansky projekto darbai. Scenarijų filmui pagal B.Lee parašytą originalą adaptuos prodiuserio sūnus Sasha. Primename, kad B.Lee mirė 1973-iųjų liepos 20-ąją nuo smegenų edemos, kai gavo nuskausminamųjų. Gyva legenda, kad aktoriaus mirtis nebuvo atsitiktinė – jį neva galėjo užmušti kitas kovos menų meistras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius