Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 21

Supermenas ir Betmenas suvienys jėgas naujam filmui

Supermenas ir Betmenas turi suvienyti jėgas naujame filme, šeštadienį paskelbė jo režisierius ir šiemetinio blokbasterio „Žmogus iš plieno“ studija.
Christianas Bale'as filme „Tamsos riterio sugrįžimas“ (The Dark Knight Rises)
Christianas Bale'as filme „Tamsos riterio sugrįžimas“ (The Dark Knight Rises) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Filmą režisuos Zackas Snyderis, plačiai giriamas už Supermeno franšizės praėjusio mėnesio tęsinį, kurio pagrindiniame vaidmenyje puikiai pasirodė britas Henry Cavilas.

Kas vaidins Betmeną, dar neaišku, nes Christianas Bale‘as sakė, kad padžiovė savo peleriną po trečios ir paskutinės, praėjusiais metais pasirodžiusios „Tamsos riterio“ (Dark Knight) dalies.

Supermenas ir Betmenas drauge didžiajame ekrane yra išsipildžiusi DC gerbėjų svajonė.

Dviejų superherojų juosta gali būti laikoma „Warner Bros“ bandymu pakartoti rekordinę praėjusių metų megahito „Keršytojai“ (The Avengers), kuriame vaidina „Marvel“ herojai, sėkmę.

„DC Entertainment“ bosė Diane Nelson pridūrė: „Supermenas ir Betmenas drauge didžiajame ekrane yra išsipildžiusi DC gerbėjų svajonė“.

Naujosios juostos filmavimas turi prasidėti kitais metais, o išleisti ją planuojama 2015 metų viduryje.

„Žmogus iš plieno“ sulaukė didelės komercinės sėkmės ir nuo demonstravimo pradžios praėjusį mėnesį jau uždirbo daugiau kaip 600 mln. dolerių. „Tamsos riterio sugrįžimas“ (The Dark Knight Rises) pernai uždirbo daugiau kaip 1 mlrd. dolerių.

„Keršytojai“ pagal „Marvel“ komiksus apie Geležinį žmogų, Torą, Kapitoną Ameriką ir Halką visame pasaulyje uždirbo 1,5 mlrd. dolerių „Warner“ konkurentams „Disney“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius