-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 29

Tarp originalių Russelo Brando pageidavimų – neegzistuojantys saldainiai

Britų komikas nustebino televizijos žvaigždę Piersą Morganą, nusiųsdamas jam itin keistų pageidavimų sąrašą ir patikinęs, kad nesifilmuos jo laidoje, jei jo norai nebus išpildyti. Kaip rašo „Daily Star“, paskutinę minutę aktorius pasiprašė riedžio (kartu su juo – ir apsauginių drabužių) taip pasityčiodamas iš laidos vedėjo, kuris 2007-aisiais nukrito nuo šios transporto priemonės ir susilaužė šonkaulius.
Kadras iš filmo „Arthur“
Kadras iš filmo „Arthur“ / CLINIC 212 nuotr.
Temos: 1 Jennifer Garner

Taip pat R.Brandas paprašė Iano Hislopo portreto. Pastarojo konfliktas su P.Morganu televizijos šou „Have I Got News For You“ buvo plačiai aprašytas žiniasklaidoje.

35-erių aktorius savo sąrašą baigė pageidavimu, kad jo persirengimo kambaryje būtų dubuo pilnas „M&Ms“ saldainių. Ir ne bet kokių – visų spalvų saldainiai turi būti pašalinti, palikti tik balti. Šis noras yra išties originalus, nes tokios spalvos šios firmos saldainiai išvis negaminami.

Šiuo metu ekscentriškasis Russelas Brandas pristatinėja komediją „Arthur“, kurios premjera Lietuvoje numatoma birželio mėnesį. Filme jis vaidins keistą milijardierių, gyvenantį su aukle ir dėl atsitiktinai įsimylėtos merginos galintį netekti visų savo turtų. Drauge su R. Brandu ekrane pamatysime ir Hellen Mirren bei Jennifer Garner.

O kol kas galime pažiūrėti itin nuotaikingą filmo anonsą:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius