Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 28

Valiukaitė įgarsino niekšingą beplaukę sfinksų veislės katę

Jau po savaitės, rugpjūčio 6-ąją, Lietuvos kino teatrus šturmuos žais­min­ga nuo­ty­kių ko­me­di­ja, pa­gar­din­ta 3D efek­tais „Katės ir šunys: kačių kerštas“. Išradingi keturkojai filme prabils gerai žinomų Lietuvos aktorių balsais.
Rimantė Valiukaitė
Rimantė Valiukaitė / L.T. archyvo nuotr.

Niekšinga kerštautoja beplaukė sfinksė Katė Galora ekrane isteriškai kikens ir griežtai komanduos Rimantės Valiukaitės balsu. Tai buvusi geriausia vyriausybinės organizacijos „Miau“ agentė gražiu žvilgančiu kailiu. Dabar, pašalinta iš „Miau“ organizacijos ir išmesta žmonių, Galora siekia atkeršyti tiems, kurie ją nuskriaudė.

Maniakišką šios nenaudėlės planą pasiryžęs sustabdyti šuo Digsas. Jis ekrane prabils Ramūno Rudoko balsu. Digsas įsivaizduoja save superpolicininku, galinčiu suvaldyti bet kokią situaciją. Tačiau jo mąstytojo požiūris ir skubėjimas veikti dažnai sukelia nenumatytų pasekmių. Galiausiai, kad sukliudytų Katės Galoros tobulai parengtam planui, Digsas priverstas dirbti kartu su kačių superagente Katerina,

Pastarąją filme „Katės ir šunys: kačių kerštas“ įgarsino aktorė Severija Janušauskaitė. Kietoji katė Katerina – geriausia vyriausybinės organizacijos „Miau“ agentė, atsakinga už Katės Galoros plano sustabdymą.

Vykdant šią pasaulio gelbėjimo misiją Digsui ir Katerinai taip pat tenka bendradarbiauti su slaptosios šunų organizacijos vadu Buču. Jį nuotaikingoje komedijoje „Katės ir šunys: kačių kerštas“ įgarsino didysis svieto lygintojas „Tadas Blinda“ – Vytautas Tomkus. Bučas – patyręs slaptasis agentas, gerai žinantis, kaip išspręsti kiekvieną situaciją ir nesiskiriantis su savo apykakliniu prietaisu.

Filme taip pat išgirsite aktorių Vytautą Šapranauską. Jo balsu prabilo filmo blogiukas Angusas – vienas iš brolių katinų. Kitą blogiuką brolį įgarsino grupės „Happyendless“ trijulės narys Saulius Prūsaitis.

Visai šeimai skirtas filmas nenusileidžia veiksmo nuotykių komedijai – jame netrūks šnipų, skrydžių, persekiojimų, kovų ir šmaikščių dialogų.

„Katės ir šunys: kačių kerštas“ kinuose – nuo rugpjūčio 6 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius