Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 30

Venecijos kino festivalyje – išankstinė komedijos „Meilė yra viskas, ko reikia“ premjera

Trečiadienio vakarą prasidėjusiame 69-ajame Venecijos kino festivalyje tradiciškai laukia ne viena naujo filmo premjera. Būtent Venecijoje įvyks ir išankstinė romantinės komedijos „Meilė yra viskas, ko reikia“ premjera, tad festivalio svečiai taps pirmaisiais, pamačiusiais juostą, kurios oficialios premjeros jau kuris laikas laukia visa Europa.
Filmas „Meilė yra viskas, ko reikia“
Filmas „Meilė yra viskas, ko reikia“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Premjera

Ilgai laukti nebeteks ir Lietuvos kino teatrų žiūrovams – filmą jie pamatyti galės jau po mėnesio, spalio 5-ąją.

„Meilė viskas, ko reikia“ – tai šilta, linksma ir gyvenimiška istorija apie tai, kad kai manai, kad viskas jau baigta, iš tiesų viskas tik prasideda. Juostos autorė – „Oskaru“ jau įvertinta danų režisierė Sussane Brier, sukūrusi kino sales sausakimšai rinkusias dramas „Geresniame pasaulyje“, „Tai, ką mes praradome“, „Po vestuvių“ ir susišlavusi kone visus įmanomus prestižiškiausius kino apdovanojimus.

Šį kartą ji nusprendė nebebūti tokia rimta ir pristatyti romantišką komediją. Su šiluma ir aistra ji suplakė meilės, absurdo, humoro, triukšmingų dialogų ir charakteringų personažų sklidiną kokteilį, kuriam neliks abejinga nei viena širdis.

Meilės istoriją režisierė patikėjo papasakoti buvusiam Džeimsui Bondui – Pierce'ui Brosnanui, romantiškų personažų patirties jau įgijusiam tokiose juostose kaip „Mamma mia!“, „Santuoka“, „Ir kaip ji viską spėja?“ bei kitose. Tryne Dyrholm irgi ne naujokė meilės reikaluose, o lietuvių žiūrovams puikiausiai atpažįstama iš filmo „Geresniame pasaulyje“.

Dvi labai skirtingos šeimos susitinka kerinčiai gražioje ir tradicijomis bei senove dvelkiančioje Italijos viloje, kuri stūkso pačiame citrinmedžių giraitės viduryje. Susitikimo tikslas – romantiškos vestuvės, kurių menkiausia detalė kruopščiai apgalvota ir suplanuota jau iš anksto.

Žinoma, niekas nevyksta pagal planą. Po karšta Italijos saule užverda aistringi kivirčai, tačiau galiausiai visus nesklandumus vis tiek įveikia meilė. Nes tai viskas, ko mums iš tiesų reikia.

„Meilė yra viskas, ko reikia“ – neįpareigojančiai kitokia komedija, kuri įkvėps viltį, visiems ieškantiems meilės ar tikintiems, kad ją jau rado. Filmo premjera Lietuvos kino teatruose jau spalio 5-ąją dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius