Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 29

Vilniečiai vieni pirmųjų pamatys naujausią „Future Shorts“ programą

Pirmadienį, gegužės 29 d., Vilniaus menų fabrike „Loftas“ didžiajame kino ekrane sužibs interaktyvaus tarptautinio trumpametražių filmų festivalio „Future Shorts“ filmai. Paskutinėmis pavasario dienomis „Lofte“ bus pristatytas „Future Shorts“ vasaros sezonas, kuriame žiūrovų lauks aštuonių trumpametražių filmų premjeros iš visos Europos. Šią programą vilniečiai pamatys vieni pirmųjų Europoje!
Filmas „Madre“
Filmas „Madre“ / Kadras iš filmo
Temos: 1 Kinas

Atšilus orui „Future Shorts“ filmus kviečia žiūrėti po atviru vakaro dangumi – „Lofto“ lauko terasoje. Jei lauke lis lietus, seansas dėl žiūrovų patogumo, bus perkletas į erdvią vidinę „Lofto“ salę.

Kaip visada, „Future Shorts“ programą „Lofte“ palydės meno pasirodymas. Šįkart žiūrovus pasitiks improvizacinis muzikinis pučiamųjų instrumentų grupės „Katarsis 4“ pasirodymas.

VIDEO: Geltonos Sofos Klubas | Katarsis4 2017 01 22

Kolektyvas „Katarsis 4“ drąsiai improvizuoja ir ignoruoja pripažintas muzikos taisykles tam, kad pajaustų tikrąją garsų trauką ir patenkintų tikrąjį sielos troškimą įgyvendinti tai kas jai būtina. Pasak vaikinų, tai nėra muzika, kurioje egzistuoja klaidos.

Šį vakarą „Future Shorts“ vasaros sezono programoje bus pristatyti net aštuoni įdomiausi, kino profesionalų įvertinti trumpametražiai filmai iš viso pasaulio – nuo JAV iki Škotijos.

Kolumbiečių dramoje „Madre“ pasakojama šešiolikmetės Andreos istorija. Iš mažo provincijos miestelio mergaitė pabėga, nes skuba į didmiesčio centre vykstančią... porno aktorių atranką. Šis filmas buvo pristatytas konkursinėje Kanų kino festivalio programoje.

VIDEO: Madre / Mother (Trailer)

Kroatų filme „Half a Man“ žiūrovų laukia pažintis su jaudinančia šeimos santykių drama, kurioje susipina dviejų sesučių ir jų tėčio – karo belaisvio, po ilgos pertraukos grįžusio namo, likimai.

Kadras iš filmo/Filmas „Half a Man“
Kadras iš filmo/Filmas „Half a Man“

Dokumentiniame „Oor Wally“ – nepaprasta Eleonos istorija. Ji yra aštuonių vaikų mama ir septynių anūkų močiutė. Aktyvi moteris ne tik šeimos žmogus, bet ir... originaliausias Škotijos futbolo sirgalių talismanas. Kodėl? Pamatysite jau šįvakar.

Filmai bus rodomi anglų kalba su angliškais subtitrais. Projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Lietuvos Respublikos kultūros ministerija. Bilietus galima įsigyti prie durų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius