-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 14

„Walt Disney“ pradeda kurti dar nerodyto filmo tęsinį

Nors iki filmo „Tronas: palikimas“ (angl. “Tron: Legacy”) premjeros – daugiau nei pusmetis, kino studija „Walt Disney“ nusprendė nešvaistyti laiko veltui ir jau dabar paskelbė pradedantys dirbti su filmo tęsiniu – trečiąja trilogijos „Tronas“ dalimi.
Filmas „Tronas: palikimas“
Filmas „Tronas: palikimas“ / Kadras iš filmo

Stebėtojai daro prielaidą, kad debiutuojančiam režisieriui Josephui Kosinski antrojoje šios serijos filme „Tronas: palikimas“ pavyko pavaizduoti kažką tikrai nepaprasto, kas įtiks ir kompiuterinio žaidimo, ir filmų gerbėjams. Kiek anksčiau „Walt Disney“ paskelbė kursianti animacinį serialą filmo motyvais.

Kalbant apie filmo tęsinį, kino studija „Walt Disney“ kol kas žengė tik pirmuosius žingsnius ir pasamdė scenaristus Edwardą Kitsisą ir Adamą Horowitzą, kurie 1984-aisiais dalyvavo kuriant scenarijų pirmajam „Tronui“ bei yra serialo „Dingę“ (angl. „Lost“) serialo bendraautoriai.

Kol kas neskelbiama, apie ką būtent bus kalbama trečiojoje „Trono“ dalyje. Anot tinklapio „Heat Vision“, trečiasis filmas greičiausiai užbaigs šią trilogiją. Kol kas neaišku, kas taps trečiosios dalies režisieriumi. Gali būti, jog studija ir šį filmą patikės antrosios dalies režisieriui J.Kosinskiui.

Filmo „Tronas: palikimas“ pasaulinė premjera Lietuvos kino teatruose šių metų gruodžio 17d. Filmas bus rodomas ir 3D formatu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius