Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 24

Žvilgsnis į Angelinos Jolie karo filmą

Vakar internete pasirodė pirmosios Angelinos Jolie režisuojamo vaidybinio filmo apie Bosnijos karą nuotraukos.
Viename pirmųjų būsimo A.Jolie filmo kadrų aktorė Zana Majonovic, kuri vaidina musulmonę ir serbą vaidinantis aktorius Goranas Kosticius.
Viename pirmųjų būsimo A.Jolie filmo kadrų aktorė Zana Majonovic, kuri vaidina musulmonę ir serbą vaidinantis aktorius Goranas Kosticius. / Kadras iš filmo

Kaip pranešė Worstpreviews.com, nors A.Jolie savo filme kaip aktorė nepasirodys, galimas daiktas, kad epizodinis vaidmuo jame teko aktorės ir debiutuojančios režisierės gyvenimo partneriui Bradui Pittui. Visi kiti aktoriai yra vietiniai ir beveik nežinomi. Romantinės dramos, kuri dar neturi pavadinimo, veiksmas vyksta Bosnijos karo metais. Kino juosta pasakos meilės istoriją tarp musulmonės bosnės ir serbo.

Iššūkio nepabūgo

Kita įdomi naujiena ta, kad A.Jolie filmo abi dalys nufilmuotos dviem kalbomis. „Mes nufilmavome filmo versiją jų gimtąja kalba ir versiją anglų kalba. Nufilmavome du filmus. Galėjau tai padaryti, nes aktoriai puikiai moka kalbėti angliškai, jie troško sunkiai dirbti ir sutiko visas scenas filmuoti dviem kalbomis“, – vengrų leidinio „Vasarnapi Hirek“ žurnalistams aiškino A.Jolie.

Holivudo aktorė, jau kurį laiką dirbanti Budapešte, Vengrijoje, kur filmuojama juosta, pridūrė, esą dar neaišku, ar filmas bus spalvotas. „Nufilmavome spalvotą, bet galime jį padaryti nespalvotą. Dar nenusprendėme. Sudėjome nespalvotų kadrų eiles ir jos atrodė nuostabiai. Tačiau svarbiausia, kad noriu sukurti filmą tiems, kurie tiesiog nori eiti į kino teatrą pažiūrėti meilės istorijos“, – sakė A.Jolie.

Anksčiau pranešta, kad debiutinė pilnametražė meninė juosta atsieis apie 15 mln. JAV dolerių (apie 40,8 mln. Lt).

Pradžia su dokumentika

A.Jolie kaip režisierė debiutavo 2007-aisiais dokumentine juosta „A Place in Time“ (liet. „Vieta laike“), kurioje vaidina tokie aktoriai kaip Anne Hathaway, Olivier Martinezas, Wyclefas Jeanas ir kiti. Filme parodytas gyvenimas per savaitę 27-iose pasaulio vietose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius