Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„15 min“ išleido specialų priedą „Vilniaus knygų mugė 2010“

Šiandien „15 min“ skaitytojai Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje kartu su laikraščiu gavo ir specialų 8 puslapių priedą „Vilniaus knygų mugė 2010“. Dar 1000 šio priedo egzempliorių bus išdalinta vasario 18-21 dienomis sostinėje, Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO vyksiančios Knygų mugės lankytojams.
„Vilniaus knygų mugė 2010“
„Vilniaus knygų mugė 2010“ / „15min“ nuotr.
Leidinyje „15 min“ skaitytojai ir knygų mylėtojai ras visą svarbiausią informaciją: kiekvienos mugės dienos programą, užsienio rašytojų, atvyksiančių į mugę, pristatymus, informaciją apie susitikimus su jais ir su lietuvių rašytojais. Taip pat čia pristatomos mugės naujienos. Viena iš jų – „Gurmanų susitikimų kampas“, kuriame vyks garsių žmonių parašytų kulinarijos knygų pristatymai. Kita naujiena – mugės metu rodomi spektakliai, pastatyti pagal poezijos rinkinius. Spektaklių režisieriai – aktoriai Dalia Michelevičiūtė ir Rolandas Kazlas. Vilniaus knygrišių gildija pirmą kartą mugėje pristato projektą „Knygrišystė gyvai“ ir kt. Specialiajame „15 min“ priede pateikta ir atskira renginių visai šeimai programa.

Nepasiklysti tarp leidyklų stendų padės leidinyje esantis mugės planas. O kokias knygas rinktis ne tik mugėje, bet ir knygynuose, patars 2010-ųjų skaitymo ir knygų horoskopas.

11-osios Knygų mugės tema „Kas mes esam, kuo mes būsim“, skirta tapatybės suvokimui. Mugės organizatorių nuomone, knygoms tenka svarbus vaidmuo formuojant tapatybes, nes jos knygose atspindimos ir išsaugoma informacija apie jas.

Specialusis „15 min“ priedas, bendradarbiaujant su LITEXPO ir leidyklomis, knygų mugės lankytojams leidžiamas jau trečius metus.

Priedą galite atsisiųsti paspaudę čia.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius