-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Muzikos klube – pasiruošimas susitikimui su „Šokolado“ autore

Viena iš šiųmetės Vilniaus knygų mugės viešnių – romano „Šokoladas“ autorė Joanne Harris, sostinėje viešėsianti leidyklos „Versus Aureus“ kvietimu. Susitikimo su šio romano autore laukiančius skaitytojus ir visus šokolado gerbėjus šį ketvirtadienį muzikos klubas „Tamsta“ kviečia į nuostabiam skanėstui skirtą vakarą.
(foto) Pagal romaną „Šokoladas“ pastatytame didžiulės sėkmės sulaukusiame filme vaidina J.Binoche ir J.Deppas.
(foto) Pagal romaną „Šokoladas“ pastatytame didžiulės sėkmės sulaukusiame filme vaidina J.Binoche ir J.Deppas. / Kadras iš filmo

Ketvirtadienį „Tamstą“ užkariaus renginys iš ciklo „Kino pavasaris gyvai“, pristatysiantis filmą „Šokoladas“, pastatytą pagal to paties pavadinimo J.Harris kūrinį. Be to, visus susirinkusiuosius pamalonins grupės „Club Vilnius Hot“ melodijos.

Gardusis Lasse Hallstromo filmas „Šokoladas“, dienos šviesą išvydęs 2000-aisiais, tai kino juosta apie aistrą gyvenimui, žmogui ir šokoladui. Istorija pasakoja apie vienišą moterį ir motiną, konservatyviems mažo Prancūzijos provincijos miestelio gyventojams įrodžiusią, kad malonumai – ne nuodėmė, juodasis šokoladas – ne toks kartus kaip gyvenimas be aistros, o sumaišius gyvenimą ir šokoladą su meile skonis išeina tiesiog kerintis.

Gurmaniška romantinė drama su šokoladinių akių Johnny Deppu ir prancūze Juliette Binoche buvo nominuota net penkiems „Oskarams“ ir keturiems „Auksiniams gaubliams“.

Prieš šokoladinį kino seansą gyvai atliekamu svingu visus apšildys grupė „Club Vilnius Hot“. Lengvos, svajingos, nenuspėjamos, filme girdėtos svingo melodijos bus pagardintos karštu šokoladu, pyragaičiais, tortais ir kitais šokoladiniais skanėstais.

Leidykla „Versus Aureus“ renginio metu surengs viktoriną ir penkiems atidžiausiems seanso žiūrovams padovanos po J.Harris knygą „Šokoladas“.

Renginys vyks ketvirtadienį klube „Tamsta“ (Subačiaus g. 11A), pradžia – 20 val. Bilieto kaina – 12 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius